adidas Originals Superstar Foundation 'Camo'

adidas brengt elk seizoen weer te gekke colorways uit van de vertrouwde modellen waaronder de Superstar. Dit seizoen krijgt de Superstar een wel keigave upgrade/colorway, namelijk camouflage.  

De adidas Superstar sneaker stapte in 1970 de basketbalvelden op en vestigde een onvervalst professionele reputatie voordat-ie een wereldwijde streetwear-favoriet werd. Deze Superstar Foundation vernieuwt de strakke, klassieke look met een op reptielenhuid geïnspireerd bovenwerk van leer met reliëf en camouflage-graphics op de 3-Stripes en het hielstuk. Deze te gekke adidas Originals Superstar Foundation 'Camo' is nu verkrijgbaar via Sneakerjagers.nl. Wij zijn benieuwd wat jullie van deze te kei gave uitvoering vinden. SHOP DE ADIDAS SUPERSTAR FOUNDATION CAMO HIER >>

ADIDAS SUPERSTAR FOUNDATION CAMO
Footwear White/Core Black/Off White 
Stylecode: BB2775

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *