Eerste blik op de nieuwe Nike Flyknit Racer Multicolor 2.0

Nike is on fire! Door de releases in de afgelopen maand met o.a. de nieuwe VaporMax op Air Max Day en de hype rondom de Air Jordan 4 x KAWS afgelopen week is Nike op dit moment niet te stoppen! Daarnaast brengt Nike deze week de Flyknit Racer 2.0 in Multicolor uit en wij zijn erg enthousiast over deze aankomende 're-release'. We hebben het geluk dat wij alvast onze handen op een paartje hebben weten te krijgen. Deze 're-release' is net zo goed als de originele met een multi kleurige Flyknit upper. De kleuren groen, geel, blauw en roze zitten zo door elkaar heen verweven dat het de sneaker een weergaloos uiterlijk geeft. Het Flyknit materiaal maakt dat deze sneaker ademt en erg comfortabel om je voet heen sluit. De Nike Flyknit Racer 2.0 'Multi' wordt op vrijdag 7 april om 09:00 uur gereleased.

SHOP DE NIKE FLYKNIT RACER 2.0 MULTI HIER >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *