VANS sneakers zijn terug van weggeweest

VANS. Wie kent deze sneakers niet? De populaire sneakers zijn van origine gemaakt voor skateboarden en maar zijn dit voorjaar helemaal hot. Overal waar je om je heen kijkt zie je wel een paartje VANS voorbij komen. Voornamelijk de lage Old Skool Black/White, die alweer dateert uit 1977, is op dit moment zeer populair. De sneaker heeft een zwart canvas upper en heeft op de zijkant de iconische witte ‘side stripe’. Verder staat de sneaker op een witte rubberen zool met ‘waffle’ patroon aan de onderkant.

SHOP DE VANS OLD SKOOL HIER >>

De populaire Old Skool heeft naast verschillende colorways ook verschillende uitvoeringen. Wat te denken van de VANS Old Skool Weave DX. Met een mooie pastel kleurige lederen upper en een gevlochten patroon in de zijkant is dit toch wel een perfecte sneaker om dit voorjaar mee voor de dag te komen.

SHOP DE VANS OLD SKOOL WEAVE DX HIER >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *