Nike's Air Force 1 Ultra Flyknit Low colorways

Nike heeft de populaire Air Force 1 modellen voorzien van een splinternieuwe, super ventilerende Nike Flyknit bovenwerk. In het geweven Flyknit zijn speciale gebieden geïntegreerd met veel ventilatie, stretch en ondersteuning waar je die het hardst nodig hebt. Mede door deze Flyknit techniek is dit de lichtste AF1 tot nu toe! De Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Low zoals dit model volledig heet, is er in 3 colorways voor heren en 2 colorways voor dames verkrijgbaar. De heren kunnen kiezen uit de 'Cool Grey', 'Glacier Blue' en laatst toegevoegd de 'Multicolor'. De dames hebben de keuze uit een 'White' of een 'Black' colorway van de Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Low.

HEREN SHOPPEN HIER >> DAMES SHOPPEN HIER >>

  Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *