Air Max Day & de VaporMax Launch 412

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Afgelopen zondag (26 maart 2017) was de Air Max jarig en vierde Nike zijn 30-jarige bestaan van de iconische Air Bubble. Zelfs op TV; NOS, RTL Boulevard en Hart van Nederland besteedde aandacht aan dit heugelijke feit. Ook op social media ging het los. Fans pakten hun meest exclusieve Air Max weer uit het papier om ze voor deze speciale dag weer eventjes te dragen en te sharen met de rest van de wereld.  

Op de 30ste verjaardag van de Air Max werd door Nike groots uitgepakt met onder meer de releases van de Nike Air Max 1 OG (Red & Blue), Nike Air Max 1 Master, de Nike Air Max 1 Atmos 'Elephant' en met als kers op de taart de introductie van een nieuw lid van de Air Max familie: De Nike Air VaporMax. Een nieuwe generatie of Revolutie zoals Nike het zelf noemt op het gebied van technologie en de Air Max. Het kostte het design team van Nike meer dan 6 jaar om deze sneaker te ontwikkelen. Nike noemt het 'The New Revolution' aangezien het precies 30 jaar geleden de revolutie door mastermind Tinker Hatfield werd ingezet door de Air Bubble zichtbaar te maken. Het kostte hem bijna zijn baan, maar door deze zet heeft hij Nike in 1987 in één klap terug aan de top gebracht.    

De release van de nieuwe Air VaporMax was in de Nike x Patta On Air pop-up store die Nike samen met Patta had opgezet ter ere van het 30 jarige bestaan van de Air Max. Wij van Sneakerjagers mochten hierbij aanwezig zijn. Om precies klokslag 12:00 uur opende de deuren en mochten de eerste 5 mensen naar binnen. Buiten had zich al een rij gevormd van mensen die een paartje van dit nieuwe Air Max model aan hun collectie wilden toevoegen. De drukte viel dit keer mee, aangezien het bij de vorige release van de Nike Air Max 1 Atmos 'Elephant' aardig uit de hand was gelopen, tot boze buurvrouwen aan toe. Echter ging het er dit keer rustiger aan toe, en konden alle mensen hun paartje rustig passen en afrekenen.  

De eerste reacties over de VaporMax sneaker zijn zeer positief en dan met name over de fit en uiteraard over de volledige zichtbare Air Bubble als midzool. Door de Flyknit upper voelt het alsof je een sok aantrekt. De link met een voetbalschoen werd ook gelegd, aangezien de nieuwe modellen ook voorzien zijn van deze Flyknit techniek. De eerste buyers konden het niet laten en trokken de nieuwe aanwinst gelijk aan de voeten om ze te showen aan de rest. Wil jij nou ook een paartje van deze nieuwe revolutionaire sneaker aanschaffen? Check dan de shopbutton hieronder.

Let op! Er zijn nog een beperkt aantal maten verkrijgbaar.  

SHOP DE NIKE AIR VAPORMAX PLATINUM HIER >>  

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Nieuw: Buscemi Veloce Sneaker 12

Het merk Buscemi heeft een nieuwe sneaker uitgebracht genaamd ‘Buscemi Veloce’. Deze sneaker behoort bij de Spring/Summer 2019 collectie.

Buscemi, opgericht in 2013 door Jon Buscemi, is een Amerikaans merk dat schoenen en accessoires verkoopt voor heren, vrouwen en kinderen. Al met al is het zijn doel om de meest stijlvolle schoen te maken. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in Civitanova, Italië. Elke schoen wordt gemaakt van het beste leer.

Buscemi’s Veloce sneaker is geïnspireerd door de eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Deze schoen beschikt over een kleurrijke kalfsleren, suède en van nubuck gemaakte bovenkant. De bovenkant van deze schoen is vastgemaakt aan een rubberen zool. Net als de rest van de schoenen, wordt deze schoen ook gemaakt in Civitanova, Italië.

Het model is beschikbaar op END. in de kleur wit. Echter zijn er naast wit nog 4 andere kleuren verkrijgbaar, maar niet bij END.. Scroll naar beneden voor meer informatie en foto’s van deze schoen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Buscemi Veloce Sneaker – White

Prijs: €509,-
Colorway: White
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Buscemi shoppen? Klik hier <<

Buscemi Veloce Sneaker
Buscemi Veloce Sneaker
Afbeeldingen: END.

Buscemi Veloce Sneaker – Bianco Nero

Prijs: €530,-
Colorway: Bianco Nero


Buscemi Veloce Sneaker – Royal/Groen

Prijs: €530,-
Colorway: Royal/Green


Buscemi Veloce Sneaker – Black

Prijs: €530,-
Colorway: Black


Buscemi Veloce Sneaker – Black/Green

Prijs: €675,-
Colorway: Black/Green

Afbeeldingen: Farfetch
Uitgelichte afbeelding: MatchesFashion

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 releasedatum 98

Het houdt niet op! Naast de razend populair release van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ en de ‘surprise drop’ van de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ komt Nike met een derde ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Black Leopard.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 heeft een zwarte basis gecombineerd met Habanero Red and Racer Blue. De upper gaat gekleed in zwart mesh en leer. De mudguard is bekleed in Racer Blue suede met de bekende ‘Leopard’ print. De Swoosh op de zijkant is bekleed met het opvallende Habanero Red suede en is tevens voorzien van een ‘Leopard’ print. Een ‘Animal’ uitvoering zal een ‘Animal’ uitvoering niet zijn zonder de bekende ‘fur’ of ‘pony hair’.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard sneaker is namelijk afgerond met ‘pony hair’ op de hiel en heeft een zwarte mid- en out-zool. Naast de Air Max 1 zal deze ‘Black Leopard’ colorway ook verschijnen op de Air Max 95 en de Air Max 98.

Helaas voor vele mannen is dit ook weer een WMNS uitgave en zal de sneaker verkrijgbaar zijn tot en met maat 44,5. De releasedatum voor deze Nike Air Max 1 Premium Black Leopard staat op 1 maart 2019 om 09:00 uur. Check voor meer info de Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Images: Nike.com

adidas Ozweego Neoprene 16

adidas is de laatste tijd bezig met het opnieuw maken van oude klassiekers zoals de Yung 1 en adidas Falcon. Nu komt adidas met een nieuwe re-work van de oude klassieker, de Ozweego Neoprene, geïnspireerd op de jaren negentig hardloop schoen “Ozweego”, in een triple black colorway!

De Details
De upper van de schoen lijkt erg op het design van de Yung 1, maar met wat andere design elementen. Zo wordt de veter doorgetrokken naar de heel van de schoen om zo een moderne look te geven aan de sneaker. De erg comfortabele midsole is bijna identiek aan de zool van de Yung 1 en de adidas Falcon, maar past perfect bij de upper van de sneaker!

De prijs en releasedatum van de sneaker zijn nog niet bekend gemaakt, maar wordt in de lente van 2019 verwacht bij adidas.nl en adidas retailers!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Ozweego Neoprene

Images by: Sneakers.fr