Air Max Day & de VaporMax Launch 614

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Afgelopen zondag (26 maart 2017) was de Air Max jarig en vierde Nike zijn 30-jarige bestaan van de iconische Air Bubble. Zelfs op TV; NOS, RTL Boulevard en Hart van Nederland besteedde aandacht aan dit heugelijke feit. Ook op social media ging het los. Fans pakten hun meest exclusieve Air Max weer uit het papier om ze voor deze speciale dag weer eventjes te dragen en te sharen met de rest van de wereld.  

Op de 30ste verjaardag van de Air Max werd door Nike groots uitgepakt met onder meer de releases van de Nike Air Max 1 OG (Red & Blue), Nike Air Max 1 Master, de Nike Air Max 1 Atmos 'Elephant' en met als kers op de taart de introductie van een nieuw lid van de Air Max familie: De Nike Air VaporMax. Een nieuwe generatie of Revolutie zoals Nike het zelf noemt op het gebied van technologie en de Air Max. Het kostte het design team van Nike meer dan 6 jaar om deze sneaker te ontwikkelen. Nike noemt het 'The New Revolution' aangezien het precies 30 jaar geleden de revolutie door mastermind Tinker Hatfield werd ingezet door de Air Bubble zichtbaar te maken. Het kostte hem bijna zijn baan, maar door deze zet heeft hij Nike in 1987 in één klap terug aan de top gebracht.    

De release van de nieuwe Air VaporMax was in de Nike x Patta On Air pop-up store die Nike samen met Patta had opgezet ter ere van het 30 jarige bestaan van de Air Max. Wij van Sneakerjagers mochten hierbij aanwezig zijn. Om precies klokslag 12:00 uur opende de deuren en mochten de eerste 5 mensen naar binnen. Buiten had zich al een rij gevormd van mensen die een paartje van dit nieuwe Air Max model aan hun collectie wilden toevoegen. De drukte viel dit keer mee, aangezien het bij de vorige release van de Nike Air Max 1 Atmos 'Elephant' aardig uit de hand was gelopen, tot boze buurvrouwen aan toe. Echter ging het er dit keer rustiger aan toe, en konden alle mensen hun paartje rustig passen en afrekenen.  

De eerste reacties over de VaporMax sneaker zijn zeer positief en dan met name over de fit en uiteraard over de volledige zichtbare Air Bubble als midzool. Door de Flyknit upper voelt het alsof je een sok aantrekt. De link met een voetbalschoen werd ook gelegd, aangezien de nieuwe modellen ook voorzien zijn van deze Flyknit techniek. De eerste buyers konden het niet laten en trokken de nieuwe aanwinst gelijk aan de voeten om ze te showen aan de rest. Wil jij nou ook een paartje van deze nieuwe revolutionaire sneaker aanschaffen? Check dan de shopbutton hieronder.

Let op! Er zijn nog een beperkt aantal maten verkrijgbaar.  

SHOP DE NIKE AIR VAPORMAX PLATINUM HIER >>  

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 4

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 7

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


Nike M2K Tekno // Top 10 7

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb