adidas EQT Part 2 dropt op donderdag 23 maart.

Dat de EQT modellen het beeld bepalen op dit moment is geen nieuws. Het scoren van het juiste paartje bleek de afgelopen tijd wel wat lastig. Uitverkocht binnen 1 dag was geen uitzondering, helaas. adidas komt op donderdag 23 maart om 10:00 uur CET met een nieuwe drop, namelijk de EQT part 2. Volgens de geruchten zal dit een vrij grote drop worden om zodoende de wens van EQT fans te bevredigen. Wil natuurlijk niet zeggen dat je rustig je ding kunt doen aanstaande donderdag en in de avond eens kijken of ze er nog zijn. Om 10.00 uur aan de knoppen dus als je niet weer mis wilt grijpen. We hebben een aantal modellen voor je op een rijtje gezet. Te beginnen met de most wanted: adidas EQT Adv Primeknit (stylecode BA7496). Dit model maakt gebruik van een Primeknit upper en mengt een strak sporty zwart/wit mix met een vleugje van helder roze op de hiel.

Daarnaast komt de adidas Equipment Support 93/17 (stylcode BA7473) met boost technologie op de tussenzool, premium nubuck panelen en een gebreide upper met een korrelig motief. Het “Turbo Red” op de hielkap maakt deze bestseller compleet. Zelf denken we dat bovenstaande twee opties het snelst zullen gaan aanstaande donderdag. Dus wees alert.

Maar er is meer, veel meer. Wat te denken van de adidas Equipment Support ADV in Crystal White Turbo (stylcode BB2791) of de Equipment Suppport Refined in Running White Turbo (stylcode BB7716). Allemaal weer ruim voorradig hoewel natuurlijk de “op=op” term weer opgaat. Bedenkt dat donderdag aanstaande veel meer EQT modellen op stock die hier niet omschreven zijn.

BEKIJK HIER ALLE EQT MODELLEN >>

Succes aanstaande donderdag met het scoren van jouw favoriete EQT! Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *