DE ADIDAS STAN SMITH BOOST IS VERRASSEND GOED!


De iconische Stan Smith van het bekende 3-stripes merk adidas, krijgt een energieke make-over. Het populaire model uit 1965 krijgt namelijk de beschikking over de energie teruggevende BOOST-zool. De BOOST-technologie is de meest comfortabele zool wat adidas momenteel te bieden heeft.

De Stan Smith BOOST is opgebouwd uit een zacht en flexibele leren upper die is afgewerkt met direct herkenbare detail, zoals de Stan Smith handtekening op de tong, de hielpatch en de geperforeerde 3-stripes branding aan de zijkanten. De klassieke en herkenbare White/Green colorway maakt deze sneaker natuurlijk helemaal Stan Smith en de BOOST-zool geeft het een hedendaagse en comfortabele touch. Wij vinden het een verrassend goede combi!

SHOP DE ADIDAS STAN SMITH BOOST HIER >>

ADIDAS STAN SMITH BOOST
Release: 01-03-2017
Color: BB0008
Stylecode: Footwear White/Green

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *