New kid on the block – Parbleu footwear. 471


Zoals je misschien weet houden wij ons ook bezig met luxury sneakers. Gewoon, omdat we dat te gek vinden. In onze sneaker search engine vertegenwoordigen we dan ook een aantal dikke merken in dit segment. Ons oog viel op een nieuwe speler in de markt, Parbleu footwear. En toen we hoorde dat hier een echte sneakerhead achter zat waren we natuurlijk razend nieuwsgierig.

Parbleu richt zich op sneakers die ambacht uitstralen en ook nog eens betaalbaar zijn. Tenminste, als je dit graag vergelijkt met de concurrent. Wij vinden ze vooral erg mooi. De modellen zijn geïnspireerd op op true classics uit de sneakerhistorie, iconen die zich al bewezen in hun tijdloze ontwerp. Nu met luxe materialen en voorzien van maximaal comfort en persoonlijke touch. De eerste collectie van Parbleu kent een beperkte oplage en is dus exclusief voorbehouden aan de eerste kopers.

Dus als jij al van plan was om je een keer onder te dompelen in betaalbare luxury is dit je kans. Wij van Sneakerjagers gingen je al voor!

SHOP DE PARBLEU COLLECTIE HIER >>

Previous ArticleNext Article

BALR. Pasen “THE HUNT IS ON” 77

Het is bijna pasen en om dat te vieren heeft BALR. verschillende paaseieren verstopt op de website.

BALR. heeft over de gehele website paaseieren verstopt. Deze paaseieren beschikken over exclusieve kortingen op de nieuwe SS19 collectie. Om je korting te claimen moet je de paaseieren met kortingscode vinden. Op het moment dat je wil afrekenen moet je de kortingscode invoeren en dan zie je ook pas hoeveel korting je krijgt. De korting is alleen geldig op items van de SS19 collectie.

Wacht niet te lang met zoeken naar de paaseieren, want ze zullen op maandag 22 april om 23:59 uur verdwijnen. Wij hebben al wat voorwerk gedaan en kunnen jullie vertellen dat de paaseieren in de SS19 categorie te vinden zijn. Succes met het zoeken naar de paaseieren op balr.com.


BALR. Pasen
BALR. Pasen
BALR. Pasen
Afbeeldingen: BALR.

Balenciaga geeft Triple S een make-over 57

Balenciaga heeft zijn bekendste sneaker, de Triple S, een make-over gegeven. Het gaat om 2 colorways die al uit waren, maar Balenciaga heeft deze colorways een nieuw jasje gegeven.

Dit is niet de eerste keer dat Balenciaga de Triple S een make-over geeft. Vorig jaar bracht het merk een 50/50 colorway uit. Hier werd gebruik gemaakt van 2 verschillende colorways en die werden samengevoegd. Ook bracht Balenciaga zijn Triple S uit met een transparante zool. Al met al doet Balenciaga er alles aan om de trendsetter groot te houden doormiddel van nieuwe colorways en kleine aanpassingen.

De details

Balenciaga’s Triple S is vrijwel hetzelfde gebleven, alleen heeft Balenciaga twee bestaande colorways een make-over gegeven. De colorways beschikken nu over witte vegen over de zool en de upper. De witte vegen lopen tot ongeveer het midden van de upper. Door middel van de witte vegen moet het lijken alsof de sneaker is gedragen. Alleen de zwarte colorway en de zwart/rood/witte colorway zijn tot nu toe de enige colorways die deze make-over hebben gehad.

Wij hebben nog geen exacte releasedatum van deze sneakers. Wij verwachten dat Balenciaga’s nieuwste Triple S sneakers binnenkort verkrijgbaar zullen zijn bij de Bijenkorf en Farfetch.


Triple S make-over
Triple S make-over
Triple S make-over
Afbeeldingen: Hypebeast

Prada laat preview zien van de “Pegasus” 45

Het Italiaanse merk Prada zijn meest bekende sneaker is op dit moment de Cloudbust sneaker. Prada wil de chunky sneaker trend voortzetten en komt met de “Pegasus”.

Voor Prada waren er al vele merken die zich verdiept hadden in de grootste trend van dit moment, chunky sneakers. Prada doet er nog een schepje bovenop en brengt enorme sneakers uit genaamd “Pegasus”. Dit model is tot nu toe alleen nog voor vrouwen. Het model komt in de kleuren zwart, roze, wit/zwart, wit/roze en zwart/wit.

Prada’s “Pegasus” komt in vijf verschillende simpele colorways. Zoals zwart, roze, zwart/wit, wit/zwart en wit/roze. De sneaker beschikt over contrasterende lederen panelen op de upper met een forse zool in zwarte of beige kleuren. Ook kan de zool doorzichtig zijn. De “Pegasus” wordt versterkt door extra wit gekleurde tussenzolen. Op de tong en op de hiel staat het logo van Prada. De veters beschikken over een zwart/witte kleur.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend van deze sneaker. Wij verwachten dat deze sneaker ergens in mei verkrijgbaar wordt via Farfetch.nl. Scroll naar beneden voor foto’s van de verschillende colorways van dit sneaker model.


Prada Pegasus
Prada Pegasus
Prada Pegasus
Images: Hypebeast