Nieuwe adidas Yeezy Boost “Moonrock” komt in mei 1036


Nog stramme vingers van je strijd om de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Black/Red” online te bemachtigen afgelopen zaterdag? Het ging opnieuw erg hard. Nu wordt het weer uitkijken naar de volgende release namelijk de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Zebra”. Deze staat voor 25 februari 2017.

Wij van Sneakerjagers kijken nog iets verder in de tijd vooruit en zijn nu al erg te spreken over een mogelijke release van de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Moonrock”. Volgens de laatste online speculaties en geruchten zou deze moeten komen in mei of juni aanstaande. Nog even wachten dus maar je kan hem al wel op je lijstje toevoegen.

De nieuwe versie is voorzien van een monochroom en nieuw Primeknit upper, gecamoufleerde “Sply-350” stripe overlay en semi doorzichtige Boost sole unit. Anders dan op de presentatie van de Yeezy seizoen 4 presentatie is de signature yeezy boost heel tab op deze versie.

Uiteraard laten we je weten wanneer we meer exacte data hebben de komende tijd. Net als meer foto’s.

Hou onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer foto’s en info. We keep you posted!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Parley x adidas Ultraboost droppen zondag 31 mei 9

De twee fantastische grootheden blijven ons iedere keer maar weer opnieuw verrassen. Dit is namelijk zeker niet de eerste keer dat Parley en adidas samenwerken. Zij werken op regelmatige basis samen aan milieuvriendelijke producten. Eerder schreven we al over de nieuwe samenwerking die zij klaar hebben staan voor ons. Dan hebben we het natuurlijk over de adidas Ultraboost Parley Uncaged ‘White’ en ‘Core Black’. Parley en adidas hebben hard gewerkt aan de sneakers maar dit zijn twee plaatjes en deze droppen eindelijk aan het eind van deze week!

De adidas Ultraboost is nog redelijk jong, de sneaker is namelijk voor het eerst geïntroduceerd in 2015. adidas maakte de sneaker bekend als ‘de beste hardloopschoen ooit’. Uiteindelijk heeft de Ultraboost de sneakerwereld flink beïnvloed. De Boost technologie wordt namelijk nu ook gebruikt in verschillende Yeezy’s.

Parley x adidas UltraBoost Uncaged | EH1173 | EH1184

Er zullen aanstaande zondag maar liefst twee colorways droppen op het te gekke adidas Ultraboost Uncaged model. Het klassieke Ultraboost DNA blijft natuurlijk in deze sneaker bestaan. De sneaker zet natuurlijk de strijd tegen afval met het milieuvriendelijke partnership voort. Op beide colorways is plastic uit de oceaan verwerkt in vezels op de sneakers. De eerste colorway heeft een wit bovenwerk gekregen. Daarbij bevinden er zich lichtblauwe strepen horizontaal over het bovenwerk. Als we verder kijken naar de zool zien we dat deze ook een witte kleur heeft en dat de outsole een zwarte kleur heeft gekregen. De tweede colorway heeft net als de eerste colorway blauwe horizontale strepen op het bovenwerk. Alle overige delen hebben een zwarte kleur gekregen. Wel heeft de midsole een witte kleur.

Deze twee te gekke colorways droppen aanstaande zondag 31 mei. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €159,00. Ze zullen onder andere verkrijgbaar zijn op sneakersnstuff.com. Ben je benieuwd welke sneakers er deze week nog meer zullen droppen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de foto’s van de sneakers!

adidas UltraBoost Uncaged Parley 'White'

zondag 31 mei 2020

Naar alle aanbieders
Parley x adidas UltraBoost Uncaged

adidas UltraBoost Uncaged Parley 'Core Black'

zondag 31 mei 2020

Naar alle aanbieders
Parley x adidas UltraBoost Uncaged
Images by adidas

Er staat een nieuwe Human Made x adidas collectie op de planning 23

Maak je ready voor Human Made x adidas, want Human Made is opnieuw een samenwerking aangegaan met adidas. Het is niet de eerste samenwerking dus ze weten dat het goed zit. De gehele collectie wordt eind dit jaar verwacht, dat is dus sneller dan verwacht! Er zullen meerdere colorways op verschillende modellen uit gaan komen. Dit geldt voor de Stan Smith en de adidas Campus. Nog heel even wachten dus, want een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Human Made x adidas pack

Elk model heeft zo zijn eigen heerlijke uiterlijk en colorway gekregen. Elk model is opgebouwd uit een tonale bovendeel. De Stan Smith wordt geleverd met de kenmerkende ingesneden door Human Made harten aan de zijkanten. Met een adidas tekst op de tong en het “Dry Alls” logo op de hielen. Elke Stan Smith heeft zijn eigen colorway gekregen, waaronder één zwarte. De andere twee zijn vooral wit met groene en blauwe details.

Natuurlijk konden we de adidas Campus niet vergeten. Deze worden alle drie geleverd met een suede bovenkant. Ook zie je wat kenmerken terug die ook op de Superstars werden gevestigd zoals de tekst “Gears For Futuristic Teenagers”. Dit zie je op de Three Stripes branding en de Human Made harten zie je terug op de hielen.

Release info

Hieronder vind je alle modellen en colorways van de samenwerking. Stuk voor stuk zijn het een plaatjes. Nog even wachten en voor je het weet, is het zo ver! Release data hebben we op het moment helaas nog niet. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: adidas

Yeezy komt met nieuwe Bijbelse colorway op 350 v2 24

Kanye en adidas zijn weer volop bezig met de Yeezy lijn, zo komen er ook behoorlijk wat colorways op de 350 v2. De ontwerper voelde weer wat aardetinten aankomen en besloot om de nieuwste 350, genaamd ‘Abez’, ook in de kenmerkende tinten te designen. De naam betekent vertaald in Wit/ Tin. Het is een bijbels thema, wat veel voorkomt bij de ontwerpen van de 350 v2. Dit najaar zou het zomaar kunnen dat het paar zal droppen, een exacte datum weten we helaas nog niet. Lees dus snel verder voor alle informatie.

Yeezy is een modesamenwerking tussen adidas en de beroemde Kanye West. De samenwerking is bekend geworden door vooral de sneakers die ze samen uitbrachten. Nu worden de sneakers gezien als een van de meest invloedrijkste sneakers van de hele streetwear wereld. Naast sneakers brachten ze ook kleding uit, die ging ook binnen no time de deur uit.

adidas Yeezy 350 v2 ‘Abez’

Met de eerste blik op het stof van de bovenkant, krijg je gelijk een fris gevoel. Zoals we gewent zijn heeft de sneaker een helderder en lichte gloed over zich heen gekregen. Wat we tot nu toe hebben gekregen zijn de ‘Mock-ups’ en die hebben ons zeker niet teleurgesteld. Zodra de eerste aanblik arriveert zullen er veel mensen zijn die er naar zullen zwaaien. De naam is behoorlijk doorgedacht, gezien de wit / zilveren esthetiek van het paar. Abez is dan ook het Hebreeuwse woord voor Tin. Deze colorway zal ook verwacht worden in zowel reflecterende details als in niet-reflecterende details.

Release info

Wanneer dit heerlijke paartje zal droppen is nog niet bekend, wel gaan de geruchten dat de ‘Abez’ in het najaar uit zal komen. Verdere informatie zal snel volgen, houd ons daarom vooral in de gaten. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases en sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: adidas