Lace ‘m up, wrap ‘m up!


Er zijn heel veel manieren waarop een sneaker perfect aan je voet blijft zitten. We kennen allemaal de classic vetersluiting en de variaties hierop. Denk aan de ‘Fat laces’ die Puma heeft gebruikt en bij de Karhu Synchron start de veter best ver op de neus. Een andere manier van een sluiting is bijvoorbeeld het pump-systeem van Reebok. Deze is optimaal verwerkt in de Instapump Fury. Daarnaast heb je ook elastieken en neopreen insocks die voor extra ondersteuning zorgen.

STUDIO HAGEL heeft een aantal van deze sluitingen gecombineerd in 1 sneaker. Als je goed kijkt, dan zie je 3 veters in verschillende kleuren die om de gehele sneaker heen worden gewikkeld. Zelfs door de zool! Dit gecombineerd met een dubbele neopreen insock en een brede elastiek over de wreef. Deze moet wel goed om je voet zitten!

Check de instagram-account van STUDIO HAGEL voor meer vette sneaker creaties.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *