NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 FLYKNIT PNCL


 
Vandaag maakt naast de NikeLab Air Max 90 Flyknit ook de Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit PNCL haar debuut met een Flyknit upper. De Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit PNCL is een vernieuwde versie van het iconische Air Max 90 model, met een ventilerend Flyknit bovenwerk en de comfortabele demping die het origineel zo populair maakte.
 
Deze special dames uitvoering heeft zoals gezegd een Flyknit upper in combinatie met mooie zacht suede of lerederen materialen. Het gebruik van materiaal is afhankelijk welke colorway je kiest. Zo heeft de ‘Ocean Fog/Pure Platinum’ mooi zacht suΓ¨de op de mudguard en de ‘Racer Blue/Hyper Violet’ zijpanelen van leer. Dit alles staat uiteraard op een Air Max 90 Ultra zool. De Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit PNCL is nu verkrijgbaar via Sneakerjagers.nl
 
SHOP DE NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 FLYKNIT PNCL HIER >>
 

NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 FLYKNIT PNCL
 Stylecode: 889694-400 (Ocean Fog/Pure Platinum)
 Stylecode: 889694-401 (Racer Blue/Hyper Violet)

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *