Nieuwe NIKEiD opties beschikbaar voor de Air Max 1


Nike heeft voor de Air Max 1 weer nieuwe toffe iD opties beschikbaar. De Nike Air Max 1 is een symbool van de innovatieve jaren 80 met zachte, responsieve demping en een aansluitende, comfortabele pasvorm. Personaliseer je Nike Air Max 1 iD nu met mix-en-match materialen, een bijzondere tekst en nog veel meer.

Het bovenwerk is beschikbaar in verschillende materialen, waaronder originele opties zoals mesh, leer en zacht suède. Kies een andere kleur voor elk deel van je sneaker voor een echt uniek design. Schrijf een naam, nummer, datum of inspirerende boodschap op de hak of kies het Nike Air logo.

MAAK HIER JE EIGEN AIR MAX 1 CREATIE >>

Zie hier enkele inspiraties die je onder ander kan maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *