Nike wmns Air Force 1 '07 Seasonal


 
Nike heeft onlangs special voor de dames een exclusieve colorway van de Air Force 1 ’07 gereleased. Deze nieuwe colorway is perfect voor het komende voorjaar, zo is de sneaker voorzien van een mooie ‘Oatmeal’ (beige) suΓ¨de upper. De tong en de veters zijn eveneens in de ‘Oatmeal’ kleur gedoopt. De contrasterende accenten van ‘Bright Melon’ hits zijn terug te vinden op de Swoosh en de hieltab. De finishing touch van de look is een witte midzool met een klassieke buitenzool van gum.
 
Deze beauty is nu verkrijgbaar! Check snel je maat op de button hieronder.
SHOP DE NIKE WMNS AIR FORCE 1 ’07 SEASONAL HIER >>

NIKE WMNS AIR FORCE 1 '07 SEASONAL
 Color: Oatmeal/Bright Melon
 Stylecode: 818594-100

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *