Nike Vapormax Flyknit komt er nu echt aan

Nog een week of 8 te gaan voordat we weer een volgende editie mogen noteren van de Nike Air Max Day 2017. We volgen bij Sneakerjagers alles op de voet en het lijkt erop dat de langverwachte Nike Air Vapormax op 26 maart 2017 (Air Max Day) gereleased wordt.

Dertig jaar ontwikkeling (de Air Max met de zichtbare Air demping kwam in 1987 uit) zit in de Vapormax. Nike beloofd een extreem licht gewicht en consistente demping. De Vapormax Air unit is een zelfstandige zool waar de ontwerpers de lucht gelijkmatig verdeeld hebben en waar de noodzaak om het traditionele schuim te gebruiken vermeden wordt. Het is een zool die ook echt alleen maar uit Air units bestaat. Hierdoor is er geen afbreuk aan de structuur, minder gewicht en minder afval bij het produceren. In combinatie met een bovenwerk van Flyknit krijg je een wel hele extreem lichte en flexibele sneaker.

En mijn hemel, wat is die mooi. Het wordt lopen als op een kussen! Met een geweldig teruggave van energie als gevolg. Volg onze Facebookpagina om te kijken waar en wanneer deze Nike Air Vapormax te verkrijgen is. We houden je met Sneakerjagers uiteraard op de hoogte en kunnen zelf niet wachten op de geweldige release.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *