Binnenkort: Porsche Design x adidas UltraBOOST 'Triple Black'


 
De Porsche Design x adidas UltraBOOST ‘Triple Black’ is het vervolg op de ‘Triple White’ paar dat in april 2016 het levenslicht zag. Deze adidas Ultra Boost is door Porsche Design voorzien van een zwarte Primeknit upper met een bijpassende lederen kooi. De upper zit bovenop een zwarte UltraBOOST midzool en rubberen zool. De traditionele drie strepen branding wordt ingeruild met dat van ‘Porsche Design Sport’ op de tong en hiel.
 
Nog geen woord over een eventuele releasedatum, maar je kunt in ieder geval alvast genieten van de officiële foto’s van de Porsche x adidas UltraBOOST ‘Triple Black’ hieronder. Volg voor meer info over deze of andere sneakers onze Facebookpagina.
 

Porsche x adidas Ultra Boost “Triple Black”
 Color: Core Black/Core Black-Core Black
 Stylecode: BB5537

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *