Skip to content
Upcoming

White Mountaineering en Adidas Originals werken opnieuw samen.

5 januari 2017 19:17
White Mountaineering en Adidas Originals werken opnieuw samen.



Als wij het driehoekige logo (het symbool voor de collab tussen adidas Originals en White Mountaineering) op het hielstuk van een adidas sneakers zien worden we meestal heel blij. Wekelijks kijken wij naar de ontwikkelingen van het geweldige Japanse outdoormerk White Mountaineering en zijn al jaren fan.



Het merk is vooral erg sterk in de stijl bewuste benadering van technische kleding. Functie en design die samensmelten met alles wat nu modern is. Geweldig! Dus als er weer een samenwerking wordt aangekondigd tussen White Mountaineering en adidas gaat bij ons de vlag uit. Want adidas haalt bij dit soort samenwerkingen echt alles uit de kast.



Er zijn tot nu toe negen verschillende opties aangekondigd die vanaf begin dit jaar tot maart worden uitgebracht. Met als hoogtepunten de adidas NMD R2, adidas EQT Future en de Campus 80s. Op 17 Januari 2017 zal adidas de Campus 80s en de NMD R1 trail gereleased worden. In maart zal dan de release van de White Mountaineering NMD R2, de EQT Future en de EQT 93-17 volgen. Wij hebben alvast een aantal gedetailleerde foto’s voor je.

White Mountaineering X adidas Originals. Global Release 17 januari 2017
 Campus 80s Black - Stylecode: BA7516
 Campus 80s Navy - Stylecode: BA7517
 NMD Trail Black - Stylecode: BA7518
 NMD Trail Navy - Stylecode: BA7519
White Mountaineering X adidas Originals. Global Release maart 2017
 EQT support Future Black - Stylecode: BB2471
 EQT support Future Navy - Stylecode: BB2472
 NMD R2 Black - Stylecode: BB2978
 EQT 93-17 Boost - Stylecode: BB3127




Om op de hoogte te blijven van de exacte tijd en datum van lancering kun je het beste onze Facebookpagina volgen. Dagelijks Sneakerjagers.nl checken is natuurlijk ook een optie. Hier melden we de release datums en de shops waar je veilig en vertrouwd kunt bestellen. Tot die tijd is het allen nog maar dromen van al het moois wat binnenkort om jouw voeten hangt!