Top 10 heren sneakers uit de Nike SALE 679

De feestdagen zijn voorbij en de kater van oud en nieuw is gelukkig over. Er is dan niets fijner dan je sneakercollectie uitbreiden tegen een zacht prijsje. Uit de ruim 500 items van de Nike sale hebben wij speciaal voor jou alvast de top 10 heren sneakers uitgelicht, zodat jij snel en gemakkelijk de krenten uit de spreekwoordelijke pap kan vissen. Good luck!

Nike Air Max 1 Premium SE

#1 – Nike Air Max 1 Premium SE

Wolf Grey/Anthracite/Cool Grey (858876-001)

De lichte Nike Air Max 1 Premium SE herenschoen is een vernieuwde versie van het legendarische Air Max design met een ondersteunend synthetisch bovenwerk en dezelfde demping als het origineel.

SHOP HIER >>

Nike Air Presto

#2 – Nike Air Presto Essential

Black/Metallic Gold/White/Black (848187-007)

De Nike Air Presto Essential herenschoen is geïnspireerd op het comfort en minimalisme van een klassiek T-shirt voor een licht gevoel en dagelijks comfort.

SHOP HIER >>

Jordan Westbrook 0.2

#3 – Jordan Westbrook 0.2

Vachetta Tan/Sail/Vachetta Tan (854563-200)

De Westbrook 0.2 herenschoen is ontworpen voor een van de meest dynamische spelers op het veld. De schoen tilt een off-court stijl naar een hoger niveau met een premium, gestroomlijnd design met kenmerkende slogans en op familie geïnspireerde details.

SHOP HIER >>

Nike Air Max 90 Ultra SE

#4 – Nike Air Max 90 Ultra SE

Hasta/Hasta/Ghost Green/Anthracite (845039-301)

De Nike Air Max 90 Ultra SE herenschoen is een vernieuwde versie van het origineel met een bovenwerk van foam met verschillende dichtheden voor een gestructureerde look en zachte demping en comfort.

SHOP HIER >>

Nike Air Max Zero

#5 – Nike Air Max Zero

White/Solar Red/Black/Ultramarine (789695-105)

De Nike Air Max Zero unisex schoen is de eerste release van de Air Max 1. Dit pre-concept design van toenmalig ontwikkelaar Mark Parker en designer Tinker Hatfield is nu voor het eerst verkrijgbaar. De constructie is geïnspireerd op een binnenbootie. Dat, in combinatie met het sokachtige bovenwerk, weerspiegelt de oorspronkelijke visie van Tinker. De zichtbare Max Air unit in de hak zorgt voor de demping en het lichte gevoel die de Air Max tot een icoon hebben gemaakt.

SHOP HIER >>

Nike Air Force 1 07 LV8

#6 – Nike Air Force 1 07 LV8

String/Wit/Gum Light Brown/Zwart (718152-201)

De legende leeft voort in de Nike Air Force 1 07 LV8 herenschoen. De schoen heeft een camouflageprint met reflecterende elementen die oplichten als het licht er goed op valt.

SHOP HIER >>

Nike Air Max 1 Ultra Essential

#7 – Nike Air Max 1 Ultra Essential

Pure Platinum/Zwart/Wit/Gym Red (819476-005)

De Nike Air Max 1 Ultra Essential herenschoen is gemaakt van lichtgewicht, geperforeerd synthetisch leer en heeft een Air-Sole unit in de hak voor meer ventilatie en de demping die het origineel zo beroemd maakte.

SHOP HIER >>

Nike Air Max Tavas

#8 – Nike Air Max Tavas

Black/Black/White (705149-009)

De Nike Air Max Tavas herenschoen doet denken aan het retromodel van de originele iconische hardloopschoen, met een Max Air unit in de hak en een buitenzool met wafelpatroon voor verschillende ondergronden. De naadloze overlays over het bovenwerk van mesh en suède zorgen voor een hedendaagse look en innovatief comfort.

SHOP HIER >>

Nike Air Huarache

#9 – Nike Air Huarache

Team Red/Pure Platinum/Wit/Zwart (318429-603)

De Nike Air Huarache herenschoen brengt een eerbetoon aan het origineel van Tinker Hatfield uit 1991 met een ondersteunende kooiconstructie en een binnensleeve van neopreen voor een nauwsluitende pasvorm.

SHOP HIER >>

Nike Sock Dart SE Premium

#10 – Nike Sock Dart SE Premium

Black/University Red/Dust/White (859553-001)

De minimalistische Nike Sock Dart SE Premium herenschoen is gemaakt met een licht, rekbaar bovenwerk van mesh voor een comfortabel gevoel en een strakke look.

SHOP HIER >>

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 8

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 7

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 11

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11