NIKE DUNK LOW SB PRO 'CAMO GREEN'

 

Zoom Air demping is sinds jaar en dag een belangrijk kenmerk van de iconische SB Dunk Low Pro. Ook de nieuwste SB Dunk Low Pro, met klassiek camouflagepatroon, heeft responsieve Zoom Air demping. Het klassieke, witte leer wordt afgewisseld met camo accenten en de traditionele SB Dunk zool is voorzien van Zoom Air demping.

NIKE DUNK LOW SB PRO ‘CAMO GREEN’
Color: Legion Green/Wit/Zwart/Legion Green
Stylecode: 854866-331

SHOP DE NIKE DUNK LOW SB PRO HIER >>

 

 

HISTORIE

De Dunk was van oorsprong een basketbalschoen, maar werd ook in de skatecultuur gedragen — en na verloop van tijd is de schoen door Nike SB opnieuw ontworpen voor skatesessies. Tegenwoordig is de SB Dunk ook een beginpunt voor veel van de meest invloedrijke designsamenwerkingen van Nike, van kleine skateshops tot iconische modehuizen uit New York.

 

 

PLUSPUNTEN

  • Inlegzool met Nike Zoom Air unit in de hak voor responsieve demping
  • Flexibele rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip
  • Draaipunt om makkelijk van richting te veranderen

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *