EU Release van de BAPE X ADIDAS collectie


 
GROOT NIEUWS! Zet het dik in je agenda. 12 januari 2017 is de dag dat jij vrij moet nemen! Dit is namelijk de dag waarop in West-Europa de release plaats vindt van de razend populaire collectie. Volgens The Yeezy Maffia zal de BAPE x adidas collectie, inclusief beide colorways van de NMD sneakers, verkrijgbaar zijn op 12 januari in de verschillende flagship stores van adidas Orignials door heel West-Europa en ook via de adidas website.
 
LET OP! Elke store maakt zijn eigen protocols omtrent de verkoop van de collectie. Check dus even goed wat de regels zijn om kans te maken op een aankoop van de BAPE x adidas collectie.
 
Meer info volgt. Stay tuned!
 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *