Skip to content
Upcoming

NIKE AIR FORCE 1 MID “OLIVE”

4 januari 2017 18:37
NIKE AIR FORCE 1 MID “OLIVE”



De Nike Air Force 1 Mid is natuurlijk al een baanbrekende sneaker sinds 1982. De van oorsprong basketbalschoen is vernoemd naar de Air force one, het vliegtuig van de Amerikaanse president. De eerste basketbalschoen met een Nike Air Bag, die het spel van spelers als Moses Malone en Charles Barkley naar een hoger level brachten. De sneaker kreeg al snel populariteit over de hele wereld. Zowel op het basketveld als in de kern van de hip hop cultuur. De nieuwe Nike Air Force blijft trouw aan zijn roots met zachte, veerkrachtige demping en een grote middenzool.



Sneakerjagers heeft een groot assortiment van de Nike Air Force in de sneaker-zoekmachine. Binnenkort wordt daar wel een hele strakke Air Force aan toegevoegd, namelijk: De NIKE AIR FORCE 1 MID OLIVE. Meeliftend op de hype van de SF-AF1, en met de militair geïnspireerde look komt Nike deze winter met eigen “combats meets stijl” uitvoeringen. Zo ook deze geweldige uitvoering in een tonale ‘Legion Green’ colorway.



Onder jouw jeans of joggingbroek is deze sneaker met een suede upper helemaal klaar voor de winter. Wij houden je als vanzelfsprekend op de hoogte van de release datum van deze beauty. Volg onze Facebookpagina om te zien waar en wanneer je deze nieuwe Nike Air Force 1 Mid 07 kan toevoegen aan je sneakercollectie.

NIKE AIR FORCE 1 MID OLIVE
Color: Legion Green-white
Stylecode: 315123-302