Vooruitblik op de komende adidas releases in 2017 242

We zitten nog maar een paar dagen in 2017 en de geruchtenmolen draait alweer op volle toeren. Welke releases zullen we de komende maanden gaan zien en welke toffe modellen staan op ons te wachten. Sneakerjagers geeft je alvast een kleine vooruitblik op de aanstaande releases van adidas. PS: keep it secret!

adidas heeft een fenomenaal jaar achter de rug. Met de hyped releases van o.a. de Yeezy Boost 350 V2, De NMD_R1 & NMD_R2 en de UltraBOOST heeft adidas de sneakerwereld totaal op zijn kop gezet.

Ook al is dat jaar nu achter de rug, voor ons is dit reden genoeg om alweer vooruit te kijken en wat we dit jaar van adidas kunnen verwachten! Gisteren lanceerde adidas al de adidas ACE16+ UltraBOOST in “Triple Black” & in “Red Limit”. Zoals verwacht waren deze sneakers direct uitverkocht.

Daarnaast weten we dat adidas de UltraBOOST dit jaar een extra boost gaat geven met nog meer te gekke colorways van de 3.0 versie. Deze comfortabele Boost-zool technologie is uitgegroeid tot een zeer populaire en sterke pijler van het Duitse merk. Naast de Ultra BOOST maakt ook de Yeezy, NMD en de nieuwe EQT Support 93/17 gebruik van dit stukje innovatie technologie. En werkelijk waar, het loopt grandioos!

Één ding is zeker. Ook in 2017 kunnen we heel veel gruwelijke releases verwachten van adidas!

adidas UltraBOOST 3.0 Premium

De populaire Ultra BOOST silhouet wordt opgewaardeerd. De Ultra BOOST krijgt dankzij de toevoeging van hoogwaardige materialen zoals leer en suede een premium uiterlijk. Onthuld in een grijze colorway met een metallic zilveren kooi, zal de sneaker een populaire release zijn begin 2017.

adidas UltraBOOST 3.0 in “Mystery Gray,” Navy, Olive, Maroon, “Oreo” and “Gray Oreo”

Als de premium upgrade niet precies is wat je zoekt, dan kan jij je hart ophalen bij een aantal verschillende colorways die geleased gaan worden van de UltraBOOST 3.0 in begin 2017. Met een nieuw Primeknit upper een een doorschijnende kooi zal deze 3.0 versie van de UltraBOOST hooge ogen gooien. De sneaker komt beschikbaar in vier tinten. De exacte release datum is er nog niet.

adidas Originals YEEZY BOOST 350 V2 in “White”

Geen adidas releasekalender is compleet zonder een nieuwe colorway van de gehypte Yeezy Boost 350 V2. Na de release van een aantal nieuwe colorways van de V2 versie in 2016, staat er voor 2017 een zuiver witte release op de planning. Uitgelekte beelden tonen dat er naast de volwassen versie van deze nieuwe colorway ook een kids versie wordt uitgebracht. Kan je samen met je kids rocken op deze gehypte sneakers.

adidas Originals EQT Support 93/17

Ook in 2017 gaat adidas verder met het door ontwikkelen/upgraden van modellen. Zo krijgt de EQT Support een BOOST upgrade. De upper heeft, zoals we gewend zijn, weer een hele toffe iconische EQT stijl. Zo wordt er Primeknit gebruikt voor het bovenste deel van de sneaker, wat super zacht is en de sneaker erg comfortabel maakt. De bekende 3-stripe branding maakt net als bij zijn voorganger weer onderdeel uit van het vetersysteem. De release datum voor deze adidas Originals EQT Support 93/17 staat op 26 januari 2017 gepland.

adidas PureBOOST Primeknit

adidas blijft de Boost-technologie integreren op oude en nieuwe silhouetten. Zo krijgen we dit jaar een vernieuwde PureBOOST Primeknit te zien. Zoals de naam het al verklapt krijgt deze sneaker een upper van Primeknit met een slip-on design. Daarnaast krijgt de PureBOOST Primeknit een zelfde lacing-systeem als die we kennen van de adidas Tubular Shadow Knit. Daarnaast staat de sneaker op de geweldige BOOST-zool die dit keer wat dikker oogt.

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 10

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 30

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 13

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.