Top 10 dames sneakers uit de Nike SALE 1234

Laten we 2017 goed beginnen! Er is niets fijner dan je sneakercollectie uitbreiden tegen een zacht prijsje. Uit de ruim 500 items van de Nike sale hebben wij speciaal voor jou alvast de top sneakers uitgelicht, zodat jij snel en gemakkelijk de krenten uit de spreekwoordelijke pap kan vissen. Heel veel shopplezier!

nike air max 90 ultra se

#1 – Nike Air Max 90 Ultra SE

Light Bone/Wit/Metallic Red Bronze (859523-001)

Het meer dan 25 jaar oude iconische model heeft een nieuw design gekregen met de comfortabele, hoogwaardige Nike Air Max 90 Ultra SE damesschoen. De metallic glans op de tussenzool geeft de schoen een speciaal tintje.

SHOP HIER >>

nike air max 1 ultra essential

#2 – Nike Air Max 1 Ultra Essential

Zwart/Stealth/Pure Platinum/Wit (704993-007)

De Nike Air Max 1 Ultra Essentials damesschoen heeft een bovenwerk van leer en mesh en biedt superieure demping met een licht gevoel, voor optimale luchtcirculatie, duurzaamheid en schokbescherming.

SHOP HIER >>

nike air max thea mid

#3 – Nike Air Max Thea Mid

Ale Brown/Sail/Velvet Brown/Ale Brown (859550-200)

De moderne Nike Air Max Thea Mid damesschoen heeft vernieuwde designdetails voor comfort bij koud weer.

SHOP HIER >>

nike air max thea premium

#4 – Nike Air Max Thea Premium

Zwart/Zwart/Zwart (616723-011)

De Nike Air Max Thea Premium damesschoen heeft een minimalistische uitstraling, een ultralicht gevoel en demping voor dagelijks gebruik.

SHOP HIER >>

nike air max 1 ultra premium jacquard

#5 – Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard

Metallic Dark Sea/Washed Teal/Summit White/Midnight Turquoise (861656-901)

De Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard damesschoen is een slanke update van de originele versie, maar wel met de originele demping.

SHOP HIER >>

nike air max 90 premium

#6 – Nike Air Max 90 Premium

Cool Grey/Ivory/Cool Grey (443817-012)

De Nike Air Max 90 Premium damesschoen is supercomfortabel en heeft dezelfde demping die Nike Air Max designs zo beroemd heeft gemaakt.

SHOP HIER >>

nike air force 1 07 premium

#7 – Nike Air Force 1 07 Premium Essential

Zwart/Light Bone/Dark Grey/Zwart (860532-001)

De Nike Air Force 1 07 Premium Essential damesschoen vernieuwt het origineel met een bovenwerk met structuur en de zachte demping die de schoen zo beroemd maakte.

SHOP HIER >>

nike air max thea se

#8 – Nike Air Max Thea SE

Metallic Dark Sea/Summit White/Midnight Turquoise/Metallic Dark Sea (861674-901)

Voor de Nike Air Max Thea SE damesschoen is een baanbrekend hardloopmodel gemoderniseerd voor alledaags comfort met een strakke, minimalistische look en de klassieke demping waarmee het origineel beroemd werd.

SHOP HIER >>

nike air force 1 07 premium

#9 – Nike Air Force 1 07 Premium

Zwart/Zwart/Zwart/Zwart (616725-006)

De Nike Air Force 1 07 Premium damesschoen is een moderne versie van een klassieke low top basketbalschoen met kleurrijke details op het bovenwerk en een duurzame buitenzool voor een inspirerende look.

SHOP HIER >>

nike beautiful x air max thea ultra jacquard premium

#10 – Nike Beautiful x Air Max Thea Ultra Jacquard Premium

Zwart/Gum Yellow/Wit/Zwart (885021-001)

De eerste Air Max die voor vrouwen is ontworpen, is vernieuwd met kleuren uit de jaren 80 en lijnen die doen denken aan de atletiekbaan. De Nike Beautiful x Air Max Thea Ultra Jacquard Premium damesschoen is een ode aan de bijzondere marathonoverwinning die Joan Benoit Samuelson in 1984 behaalde.

SHOP HIER >>

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 6 krijgt een Girls Only colorway 5

Het ziet ernaar uit dat 2019 een druk jaar gaat worden voor de Air Jordan’s. Na het succes van de Infra Red colorway van de Air Jordan 6, het eerste model waarin Jordan een kampioenschap behaalde, is het nu de beurt aan een volledig girls only colorway.

Een aantal weken geleden werd de Air Jordan 1 ‘Paint Strokes’ uitgebracht voor kinderen. Deze colorway heeft heel veel weg van deze nieuwe colorway, waarin kleuren zoals felroze, teal en licht groen worden gebruikt. 

De details die werden gebruikt in de Paint stroke colorway zien we echter wel terugkomen in deze colorway. Zo zien we dat het bovenwerk volledig gemaakt is van een natuurlijk leer. De lederen texturen zijn goed zichtbaar. Dit geeft de sneakers al direct een premium look. Een opvallend detail op deze sneaker is het gebruik van canvas. Op de sidepannels van de upper zien we dat er gebruik is gemaakt van canvas waarop fel roze, licht groen en navy blauwe kleuren gebruikt zijn. Dit geeft de sneaker die extra ‘Girls Only’ look.

Om de sneakers nog wat extra toffe details te geven zijn sommige gedeeltes van de outsole translucent gemaakt. Deze delen lopen ook gedeeltelijk over op de midsole, waardoor de sneakers een dynamisch effect krijgen. Als finishing touch hebben de sneakers hier en daar navy kleurige edges. Ook zien we nog kleine roze details, zoals Jordan branding en de lining.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


girls only

De Nike Air VaporMax Plus krijgt een ‘Pink Sea’ colorway 7

2018 was helemaal het jaar van de hybrids. De meest bekende hybrid was natuurlijk de Air Max 97/1 Sean Wotherspoon. Door het succes van deze hybrid kreeg Nike de smaak goed te pakken. Met de On Air campagne en talloze remixen tussen verschillende modellen heeft Nike het principe ‘Hybrid sneakers’ weer helemaal op de kaart gezet. Voor de volgende hybrid heeft Nike gespeeld met de populaire mix tussen de Air VaporMax en de Air Max Plus, dit keer in een ‘Pink Sea’ colorway. 

Deze colorway is het resultaat van het beste van twee werelden. De eerste colorway van de Nike Air Max Plus was een gradient ‘sunset’ colorway. De eerste VaporMax release had een volledig doorzichtige midsole met hieronder translucent details. Voor deze volgende release speelt nike goed in op deze twee succesfactoren door ze subtiel te combineren.

De Details

Het bovenwerk van de sneakers, wat bestaat uit het Air Max Plus model, heeft een pink sea gradiënt colorway. Over de upper lopen de bekende lace tribals. In dit geval zijn deze tribals wit/gebroken wit. Hieronder loopt de sneaker langzaam over naar het licht grijs en spierwit. Uiteindelijk rust deze kleurrijke upper op de welbekende Air VaporMax sole. 

Waar normaal op de heel de bekende TM tag staat is deze aangepast naar de VM tekst. Deze subtiele aanpassing zien we ook terugkomen op de tongue. Hier is een speciale tag aangebracht met de naam van de sneaker: Air VaporMax Plus.

Al met al een ontzettend cleane/strakke sneaker dat perfect past bij dit schitterende weer. 

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

Pink sea
Pink sea
Pink sea
Pink sea
Pink sea
Pink sea

Nike React Elements 55 met een zomerse colorway 24

Een sneaker voor de warmere maanden? Nike komt met een nieuwe colorway van de Nike React Elements 55. Dit keer een combinatie van wit met rood. In de meeste 55 modellen wordt er gebruik gemaakt van meerdere kleuren. Nike heeft het dit keer gelaten bij twee kleuren waardoor de sneaker erg opvallend en uniek is.

De Nike React Element 55 is een vergelijkend model zoals het razend populaire React Element 87 model. Door de vergelijkbare looks uit te wisselen voor een meer traditioneel mesh, krijgt de 55 een aangename prijs.

Doordat de Nike React Element 55 in een nieuwe colorway komt, is deze sneaker gemaakt voor de zonnige maanden. De meeste varianten van de React Element 55 zijn in donkere kleuren. Hierdoor is dit model helemaal uniek door de kleuren. De sneaker is een goed voorbeeld van een veelzijdig uiterlijk. Een comfortabele schoen die je kan gebruiken voor sport maar ook in het dagelijks leven. De basis van de sneaker is wit met een ruitpatroon. Hierbij zie je verschillende “University Red” accenten waardoor de sneaker helemaal opvalt. Dit zie je op de tong, het welbekende Swoosh logo en enkele elementen op de midsole/outsole.

De sneaker zal binnenkort gereleased worden en zal rond de €115,- gaan kosten. Voor meer info houd je de releasekalender goed in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


Nike React Element 55

Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Images by Nike