Top 10 dames sneakers uit de Nike SALE 1694

Laten we 2017 goed beginnen! Er is niets fijner dan je sneakercollectie uitbreiden tegen een zacht prijsje. Uit de ruim 500 items van de Nike sale hebben wij speciaal voor jou alvast de top sneakers uitgelicht, zodat jij snel en gemakkelijk de krenten uit de spreekwoordelijke pap kan vissen. Heel veel shopplezier!

nike air max 90 ultra se

#1 – Nike Air Max 90 Ultra SE

Light Bone/Wit/Metallic Red Bronze (859523-001)

Het meer dan 25 jaar oude iconische model heeft een nieuw design gekregen met de comfortabele, hoogwaardige Nike Air Max 90 Ultra SE damesschoen. De metallic glans op de tussenzool geeft de schoen een speciaal tintje.

SHOP HIER >>

nike air max 1 ultra essential

#2 – Nike Air Max 1 Ultra Essential

Zwart/Stealth/Pure Platinum/Wit (704993-007)

De Nike Air Max 1 Ultra Essentials damesschoen heeft een bovenwerk van leer en mesh en biedt superieure demping met een licht gevoel, voor optimale luchtcirculatie, duurzaamheid en schokbescherming.

SHOP HIER >>

nike air max thea mid

#3 – Nike Air Max Thea Mid

Ale Brown/Sail/Velvet Brown/Ale Brown (859550-200)

De moderne Nike Air Max Thea Mid damesschoen heeft vernieuwde designdetails voor comfort bij koud weer.

SHOP HIER >>

nike air max thea premium

#4 – Nike Air Max Thea Premium

Zwart/Zwart/Zwart (616723-011)

De Nike Air Max Thea Premium damesschoen heeft een minimalistische uitstraling, een ultralicht gevoel en demping voor dagelijks gebruik.

SHOP HIER >>

nike air max 1 ultra premium jacquard

#5 – Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard

Metallic Dark Sea/Washed Teal/Summit White/Midnight Turquoise (861656-901)

De Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard damesschoen is een slanke update van de originele versie, maar wel met de originele demping.

SHOP HIER >>

nike air max 90 premium

#6 – Nike Air Max 90 Premium

Cool Grey/Ivory/Cool Grey (443817-012)

De Nike Air Max 90 Premium damesschoen is supercomfortabel en heeft dezelfde demping die Nike Air Max designs zo beroemd heeft gemaakt.

SHOP HIER >>

nike air force 1 07 premium

#7 – Nike Air Force 1 07 Premium Essential

Zwart/Light Bone/Dark Grey/Zwart (860532-001)

De Nike Air Force 1 07 Premium Essential damesschoen vernieuwt het origineel met een bovenwerk met structuur en de zachte demping die de schoen zo beroemd maakte.

SHOP HIER >>

nike air max thea se

#8 – Nike Air Max Thea SE

Metallic Dark Sea/Summit White/Midnight Turquoise/Metallic Dark Sea (861674-901)

Voor de Nike Air Max Thea SE damesschoen is een baanbrekend hardloopmodel gemoderniseerd voor alledaags comfort met een strakke, minimalistische look en de klassieke demping waarmee het origineel beroemd werd.

SHOP HIER >>

nike air force 1 07 premium

#9 – Nike Air Force 1 07 Premium

Zwart/Zwart/Zwart/Zwart (616725-006)

De Nike Air Force 1 07 Premium damesschoen is een moderne versie van een klassieke low top basketbalschoen met kleurrijke details op het bovenwerk en een duurzame buitenzool voor een inspirerende look.

SHOP HIER >>

nike beautiful x air max thea ultra jacquard premium

#10 – Nike Beautiful x Air Max Thea Ultra Jacquard Premium

Zwart/Gum Yellow/Wit/Zwart (885021-001)

De eerste Air Max die voor vrouwen is ontworpen, is vernieuwd met kleuren uit de jaren 80 en lijnen die doen denken aan de atletiekbaan. De Nike Beautiful x Air Max Thea Ultra Jacquard Premium damesschoen is een ode aan de bijzondere marathonoverwinning die Joan Benoit Samuelson in 1984 behaalde.

SHOP HIER >>

Previous ArticleNext Article

Leaked: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Topen’ 1

2 weken geleden kwam de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ uit en aankomend weekend komt er alweer een nieuwe colorway uit van dit model, genaamd de ‘Antlia’. Nu zijn er foto’s opgedoken van een nieuwe colorway, de ‘Topen’. Echter is het slechts een gerucht en is er nog niets officieel bevestigd.

De laatste tijd droppen er ongelofelijk veel colorways van de adidas Yeezy Boost 350 V2 en de Yeezy Boost 700 V2. Ook komen er ook nog aardig wat colorways aan. Aankomend weekend released de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’ in Europa via adidas.nl/yeezy. In Amerika en Azië droppen er 2 andere colorways die niet in Europa verkrijgbaar zullen zijn. Een week later komt er een nieuwe colorway uit van de adidas Yeezy Boost V1, genaamd de ‘Utility Black’. Tot nu toe is er nog niks bevestigd van de ‘Topen’ colorway.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Topen’ Details

De sneaker beschikt net als elk 350 model over een geliefde Primeknit upper. Deze Primeknit upper voorziet de drager van een comfortabele pasvorm. De bovenste helft van de upper van de ‘Topen’ colorway beschikt over een kleur die gelijk is aan de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Lundmark’. Zodra je naar beneden afdaalt en de transparante mesh streep passeert veranderd de kleur in een heldere, lichgrijze tint. Nog nooit werd zo’n aparte colorway vertoont op een Yeezy model. De BOOST midsole heeft een crème kleur gekregen. Deze kleur contrasteert mooi met de dubbel kleurige upper. De midsole en de outsole zijn beiden gemaakt van rubber materiaal voor extra duurzaamheid en voor een extra comfortabel gevoel bij elke stap.

Helaas is er nog niets officieel bevestigd door adidas of Yeezy, maar zodra dit wel gebeurd zullen wij jullie gelijk op de hoogte brengen via Sneakerjagers. Blijf daarom ook goed Sneakerjagers in de gaten houden voor het laatste sneaker nieuws.


adidas Yeezy BOOST 350 V2 - Topen
Image by @yeezyseason2

Nike Blazer Mid Vintage ‘University Red’ 5

De Nike Blazer Mid Vintage is langzamerhand steeds meer aan het terug komen. Na de release van “The Ten” Nike Blazer heeft deze sneaker een flinke boost gekregen. De Nike Blazer Mid wordt dit keer bekleed met een frisse University Red colorway met zilveren Swoosh.

De Nike Blazer kwam voor het eerst uit in 1973 en was die tijd de beste basketball schoen van Nike. De sneaker had een lederen upper, nylon tong en rubberen zool. Een rubberen zool was die tijd het fijnst voor de basketballers. George Gervin, een Amerikaanse basketballer, maakten de Nike Blazer populair. George Gervin droeg elke wedstrijd de Nike Blazer. In 1980 groeide Nike bij de skate community en ontplofte in 2002. Skaters gebruikten voor het skateboarden de Nike Blazer, omdat de Nike Blazer een ruwe en stugge zool had.

Nike Blazer Mid Vintage ‘University Red’ Details

De upper van de sneaker is gemaakt van een zacht rood suede. Een grote zilveren swoosh is te vinden op de zijkant van de sneaker gecombineerd met een zilveren hiel. Het bovenwerk zit bovenop een frisse witte rubberen mid en outsole.

De Nike Blazer Mid Vintage komt binnenkort uit via 43Einhalb voor €100,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!


Nike Blazer Mid Vintage
Nike Blazer Mid Vintage
Nike Blazer Mid Vintage
Images by Nike

Ellesse komt met een Semi-Palla Pack! 7

De laatste paar jaar is het bedrijf Ellesse naast tennis ook ontzettend populair geworden als streetwear. Wat we nog niet hebben gezien is een nieuw paar sneakers van het merk. Plots gaat daar opeens verandering in komen. En hoe! Het bedrijf heeft twee paar sneakers naar buiten gebracht die ze gaan releasen binnen het Semi-Palla Pack. Naast deze Pack gaan ze ook nog een kledinglijn uitbrengen.

De ondernemer Leonardo Servadio richte het bedrijf in 1959 op. De naam van het bedrijf is afkomstig van de initialen van de oprichter, L.S. In haar eerste jaren stond het bedrijf vooral bekend om de skie en tennis artikelen. Ze hebben de inspiratie van het logo dan ook uit een tennisbal gehaald. Inmiddels staat het bedrijf, onder de jongeren, bekend als een top streetwear merk. overal waar je kijkt komt wel iemand voorbij met een kledingstuk van het merk.

Closer look

Ellesse gaat dus twee colorways uitbrengen. Een witte colorway met een aantal unieke kleurrijke details en een zwarte colorway die iets rustig oogt, maar heel erg sterk uit de verf komt. De basis van de body bevat een witte kleur en is met lederen stof aangebracht. Daarnaast zitten er een aantal leuke details op de body. De toebox is gemaakt van een synthetische stof en beschikt over een rode kleur. Op de zijkant van de sneaker zijn twee zelfde soort overlays geplaatst met dezelfde stof. Nog een rode en een oranje. Dit geeft de huisstijl van het bedrijf weer. De hiel is gemaakt van stevig rubber en daarop staat het logo van het bedrijf. Tevens heeft de midsole een witte kleur en hebben ze in het midden met de kleuren rood, oranje en blauw leuke details eraan toegevoegd.

Zoals ik al zei oogt de zwarte colorway iets rustiger. De gehele body is dan ook bedekt met een zwarte kleur. Toch beschikt de colorway over een aantal leuke details. De basis van de upper bestaat voornamelijk uit een zacht suède stof. Daarnaast bevinden er zich verschillende vlakken met een synthetische stof op de sneaker, dit is in precies hetzelfde patroon geplaatst als op de witte colorway. De midsole heeft een zwarte kleur en ook hier hebben ze in het midden met de kleuren rood, oranje en blauw leuke details aan de sneaker toegevoegd. De hiel is van rubber en ook hier staat het Ellesse logo.

Deze twee beauty’s komen aankomende zaterdag 22 juni uit. Op dit moment kunnen we zeggen dat ze in ieder geval $115 gaan kosten. Helaas is het nog niet bekend hoeveel de sneakers in euro’s gaan kosten. Wil jij een van deze twee paartjes heel graag hebben of wil je ze zelfs allebei? Houdt onze Releasekalender en socials zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten.


Images by: Ellesse