Air Jordan VI Retro 'Black Cat'

In 1991 behaalde de nummer 23 zijn allereerste titel met de iconische Air Jordan VI aan zijn voeten. Het legendarische design van Tinker Hatfield was ongekend. Hij haalde voor het spoiler-achtige lipje aan de hak inspiratie uit sportauto’s en voegde andere unieke designelementen toe, zoals een neopreen bootie en gaten in de tong om de schoenen snel aan en uit te kunnen trekken.

AIR JORDAN VI

BLACK CAT

BESCHIKBAAR OP 31/12 OM 08:59 CET

SHOP DE AIR JORDAN VI RETRO BLACK CAT HIER >>

Nu, 25 jaar later, vertegenwoordigt de Air Jordan VI nog steeds een legende. De schoen heeft een nieuw zwartleren jasje, met een nieuwe geperforeerde afwerking, reflecterende veters en subtiele witte accenten.

HISTORIE

AIR JORDAN VI

Sinds hij met het winnende punt North Carolina het kampioenschap bezorgde, is Michael Jordan niet meer weg te denken uit het basketbal. Hij verscheen in 1985 op het veld in de originele Air Jordan I, waarmee hij aan de haal ging met de regels en met de zelfverzekerdheid van zijn tegenstanders, en wereldwijd tot de verbeelding van zijn talloze fans sprak.

PLUSPUNTEN

  • Leren bovenwerk met perforaties voor comfort en ventilatie
  • Phylon middenzool met zichtbare Air-Sole unit in de hak voor demping
  • Doorschijnende buitenzool voor duurzaamheid en grip
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *