TIP! Check hier de top 10 sale sneakers van adidas 322

adidas-1

We zitten in de laatste dagen van 2016 en het einde van het seizoen nadert. Dit betekent meestal dat de SALE weer is begonnen. Laat adidas nu precies vandaag het seizoen afgetrapt hebben met de End of Season Sale, Up to 50% Off! Tussen de ruim 500 items hebben wij speciaal voor jou alvast de top sneakers uitgelicht, zodat jij snel en gemakkelijk de krenten uit de spreekwoordelijke pap kan vissen. Veel shopplezier!

Bekijk het gehele aanbod hier >>

#1 – adidas Superstar 80s

Crystal White/Raw Purple (S76414)

Een adidas Superstar sneaker die eruitziet en aanvoelt als slangenleer.

SHOP HIER >>

adidas-1

#2 – adidas ZX Flux ADV Virtue

Black/Core Black/ White (S81901)

Een heruitgave van de ZX Flux schoen met een grafisch adidas Primeknit-bovenwerk.

SHOP HIER >>

adidas-2

#3 – adidas Superstar 80s

Vapour Pink/Vapour Pink/Off White (S76419)

Een adidas Superstar schoen met een slangenhuidpatroon en roze accenten.

SHOP HIER >>

adidas-2

#4 – adidas PureBoost X

Core Black/Core Black/Dgh Solid Grey (BB4967)

Hardloopschoenen met voetboogondersteuning voor natuurlijke lopers.

SHOP HIER >>

adidas-2

#5 – adidas Superstar 80s

Utility Black/Utility Black/Off White (S76417)

De adidas Superstar sneaker met details met slangenleermotief.

SHOP HIER >>

adidas-2

#6 – adidas ZX Flux ADV X

Core Black/Core Black/ White (B49404)

De volgende stap in de evolutie van de ZX Flux.

SHOP HIER >>

adidas-2

#7 – adidas Superstar 80s

Matte Silver/ White/ White (S76415)

Een reflecterende slangenprint tilt de iconische adidas Superstar sneaker naar een hoger niveau.

SHOP HIER >>

adidas-2

#8 – adidas Tubular Radical

Core Black/Core Black/Dark Grey (S76721)

Gestroomlijnde schoen van elastisch leer en soepel suède.

SHOP HIER >>

adidas-2

#9 – adidas Stan Smith

Vapour Pink/Vapour Pink/Off White (S32271)

Stan Smith sneakers met een bovenwerk gemaakt uit één deel zacht nubuck.

SHOP HIER >>

adidas-2

#10 – adidas ZX Flux

Halo Pink/ White/Halo Pink (S81900)

Moderne ZX Flux schoenen met een tweekleurig adidas Primeknit-bovenwerk uit één stuk.

SHOP HIER >>

adidas-2

Previous ArticleNext Article

Nieuw: Buscemi Veloce Sneaker 12

Het merk Buscemi heeft een nieuwe sneaker uitgebracht genaamd ‘Buscemi Veloce’. Deze sneaker behoort bij de Spring/Summer 2019 collectie.

Buscemi, opgericht in 2013 door Jon Buscemi, is een Amerikaans merk dat schoenen en accessoires verkoopt voor heren, vrouwen en kinderen. Al met al is het zijn doel om de meest stijlvolle schoen te maken. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in Civitanova, Italië. Elke schoen wordt gemaakt van het beste leer.

Buscemi’s Veloce sneaker is geïnspireerd door de eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Deze schoen beschikt over een kleurrijke kalfsleren, suède en van nubuck gemaakte bovenkant. De bovenkant van deze schoen is vastgemaakt aan een rubberen zool. Net als de rest van de schoenen, wordt deze schoen ook gemaakt in Civitanova, Italië.

Het model is beschikbaar op END. in de kleur wit. Echter zijn er naast wit nog 4 andere kleuren verkrijgbaar, maar niet bij END.. Scroll naar beneden voor meer informatie en foto’s van deze schoen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Buscemi Veloce Sneaker – White

Prijs: €509,-
Colorway: White
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Buscemi shoppen? Klik hier <<

Buscemi Veloce Sneaker
Buscemi Veloce Sneaker
Afbeeldingen: END.

Buscemi Veloce Sneaker – Bianco Nero

Prijs: €530,-
Colorway: Bianco Nero


Buscemi Veloce Sneaker – Royal/Groen

Prijs: €530,-
Colorway: Royal/Green


Buscemi Veloce Sneaker – Black

Prijs: €530,-
Colorway: Black


Buscemi Veloce Sneaker – Black/Green

Prijs: €675,-
Colorway: Black/Green

Afbeeldingen: Farfetch
Uitgelichte afbeelding: MatchesFashion

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 releasedatum 98

Het houdt niet op! Naast de razend populair release van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ en de ‘surprise drop’ van de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ komt Nike met een derde ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Black Leopard.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 heeft een zwarte basis gecombineerd met Habanero Red and Racer Blue. De upper gaat gekleed in zwart mesh en leer. De mudguard is bekleed in Racer Blue suede met de bekende ‘Leopard’ print. De Swoosh op de zijkant is bekleed met het opvallende Habanero Red suede en is tevens voorzien van een ‘Leopard’ print. Een ‘Animal’ uitvoering zal een ‘Animal’ uitvoering niet zijn zonder de bekende ‘fur’ of ‘pony hair’.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard sneaker is namelijk afgerond met ‘pony hair’ op de hiel en heeft een zwarte mid- en out-zool. Naast de Air Max 1 zal deze ‘Black Leopard’ colorway ook verschijnen op de Air Max 95 en de Air Max 98.

Helaas voor vele mannen is dit ook weer een WMNS uitgave en zal de sneaker verkrijgbaar zijn tot en met maat 44,5. De releasedatum voor deze Nike Air Max 1 Premium Black Leopard staat op 1 maart 2019 om 09:00 uur. Check voor meer info de Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Images: Nike.com

adidas Ozweego Neoprene 16

adidas is de laatste tijd bezig met het opnieuw maken van oude klassiekers zoals de Yung 1 en adidas Falcon. Nu komt adidas met een nieuwe re-work van de oude klassieker, de Ozweego Neoprene, geïnspireerd op de jaren negentig hardloop schoen “Ozweego”, in een triple black colorway!

De Details
De upper van de schoen lijkt erg op het design van de Yung 1, maar met wat andere design elementen. Zo wordt de veter doorgetrokken naar de heel van de schoen om zo een moderne look te geven aan de sneaker. De erg comfortabele midsole is bijna identiek aan de zool van de Yung 1 en de adidas Falcon, maar past perfect bij de upper van de sneaker!

De prijs en releasedatum van de sneaker zijn nog niet bekend gemaakt, maar wordt in de lente van 2019 verwacht bij adidas.nl en adidas retailers!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Ozweego Neoprene

Images by: Sneakers.fr