TIP! Check hier de top 10 sale sneakers van adidas 552

adidas-1

We zitten in de laatste dagen van 2016 en het einde van het seizoen nadert. Dit betekent meestal dat de SALE weer is begonnen. Laat adidas nu precies vandaag het seizoen afgetrapt hebben met de End of Season Sale, Up to 50% Off! Tussen de ruim 500 items hebben wij speciaal voor jou alvast de top sneakers uitgelicht, zodat jij snel en gemakkelijk de krenten uit de spreekwoordelijke pap kan vissen. Veel shopplezier!

Bekijk het gehele aanbod hier >>

#1 – adidas Superstar 80s

Crystal White/Raw Purple (S76414)

Een adidas Superstar sneaker die eruitziet en aanvoelt als slangenleer.

SHOP HIER >>

adidas-1

#2 – adidas ZX Flux ADV Virtue

Black/Core Black/ White (S81901)

Een heruitgave van de ZX Flux schoen met een grafisch adidas Primeknit-bovenwerk.

SHOP HIER >>

adidas-2

#3 – adidas Superstar 80s

Vapour Pink/Vapour Pink/Off White (S76419)

Een adidas Superstar schoen met een slangenhuidpatroon en roze accenten.

SHOP HIER >>

adidas-2

#4 – adidas PureBoost X

Core Black/Core Black/Dgh Solid Grey (BB4967)

Hardloopschoenen met voetboogondersteuning voor natuurlijke lopers.

SHOP HIER >>

adidas-2

#5 – adidas Superstar 80s

Utility Black/Utility Black/Off White (S76417)

De adidas Superstar sneaker met details met slangenleermotief.

SHOP HIER >>

adidas-2

#6 – adidas ZX Flux ADV X

Core Black/Core Black/ White (B49404)

De volgende stap in de evolutie van de ZX Flux.

SHOP HIER >>

adidas-2

#7 – adidas Superstar 80s

Matte Silver/ White/ White (S76415)

Een reflecterende slangenprint tilt de iconische adidas Superstar sneaker naar een hoger niveau.

SHOP HIER >>

adidas-2

#8 – adidas Tubular Radical

Core Black/Core Black/Dark Grey (S76721)

Gestroomlijnde schoen van elastisch leer en soepel suède.

SHOP HIER >>

adidas-2

#9 – adidas Stan Smith

Vapour Pink/Vapour Pink/Off White (S32271)

Stan Smith sneakers met een bovenwerk gemaakt uit één deel zacht nubuck.

SHOP HIER >>

adidas-2

#10 – adidas ZX Flux

Halo Pink/ White/Halo Pink (S81900)

Moderne ZX Flux schoenen met een tweekleurig adidas Primeknit-bovenwerk uit één stuk.

SHOP HIER >>

adidas-2

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 met een react zool 12

Jordan heeft vaker de React foam zool gebruikt op de modellen Porto React en Apex React. Nu zal het klassieke en populaire model de Air Jordan 1 ook komen met een React zool. De sneaker verschijnt in een wit/zwart/rode colorway. Niet alleen beschikt deze Air Jordan beschikt over een gloednieuwe constructie, ook ziet de sneaker en stukken moderner uit. Het bovenwerk van de sneaker is van mesh en de overlays van leer.

Details
Een mooi detail is de rode nylon pull tabs op de tong en de hiel. De sneaker heeft extra dikke zwarte veters. Op de zijkant van de sneaker is een 3D rubberen Swoosh. Het allerbelangrijkste detail is natuurlijk de eerder genoemde React foam zool die comfort biedt bij elke stap.

De Air Jordan 1 React ‘Black/White’ komt op 1 juli uit. Scrol verder naar beneden om de foto’s te bekijken.


Air Jordan 1 React

Front image by : Yamaotoko Footgear

New Balance Sample_Lab is extreem exclusief 19

New Balance nodigt je uit om een sprong te maken voor hun allernieuwste Sample Lab Pack. Dit ontzettend beperkte pack bevat de iconische 1500 en 1530 sneaker. Waarom nodigt New Balance je uit om een sprong te maken? Wanneer jij een van deze modellen besteld weet je namelijk niet welke colorway je gaat krijgen! Van elke colorway zijn er maar 100 gemaakt en dat maakt het dat er maar 600 paar wereldwijd zijn.

Elke model heeft een retro kleuren pallet en is een frisse draai aan de klassieke New Balance modellen. De 1500 en 1530 komen alle 2 dus in drie zomerse colorways. Zoals we gewend zijn van New Balance zijn de sneakers weer van top kwaliteit. Gemaakt van een mix van suede leer, mesh en nubuck, word het bovenwerk ondersteund door een dempende en comfortabele ENCAP midsole.

De sneaker zit goed verpakt en gesealed, pas wanneer jij thuis je pakketje open maakt weet je welke colorway je hebt. In totaal zijn er dus maar 600 paar! Wil jij een paartje krijgen van deze limited sneaker, schrijf je dan in via END. Je kan je inschrijven tot vrijdag nacht 03:00.

Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


New Balance Sample_Lab 1500X Made in England

Prijs: €195,-
Raffle: Schrijf je hier in>>

New Balance Sample_Lab 1500X Made in England
New Balance Sample_Lab 1500X Made in England
New Balance Sample_Lab 1500X Made in England
Images by END

New Balance Sample_Lab 1530X Made in England

Prijs: €185,-
Raffle: Schrijf je hier in>>

New Balance Sample_Lab 1530X Made in England
New Balance Sample_Lab 1530X Made in England
New Balance Sample_Lab 1530X Made in England
Images by END

Nike x Stranger Things // Release Reminder 26

Stranger Things is een van de populairste series op het moment. De serie ging in première op 15 juli 2016. We wachten met spanning af op het tweede seizoen!

Nike kondigde een aantal weken geleden een samenwerking aan met Stranger Things. De samenwerking komt in twee delen uit, een deel van de collectie komt op 27 juni uit en het andere deel op 1 juli. De Blazer is helaas uitgesteld en komt waarschijnlijk op 6 juli uit. De collectie die donderdag 27 juni wordt gedropt bestaat uit een Nike Air Tailwind en een Nike Cortez.

Stranger Things

De serie speelt zich af in een klein plaatsje in Indiana. Het gaat over een groep jongeren en volwassenen die te maken krijgen met een mysterieuze verdwijning van een ‘kind’. Er wordt een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. Verder gaan we geen spoilers bekend maken, maar de serie is zeker een aanrader!


Hawkings High School collectie

Stranger Things X Nike Blazer ‘Hawkings High’ | CJ6101-100
De Blazer is gemaakt van soepel wit leer. De Nike Blazer beschikt over de Hawkings High School patch die is genaaid aan de mediale zijde. De Swoosh op de mediale zijde is voorzien van een oranje kleur met groene details. De Swoosh op de laterale zijde heeft alleen een oranje omlijning.
*De Blazer is helaas uitgesteld, houd goed onze releasekalender in de gaten voor een releasedatum.

Stranger Things X Nike Air Tailwind ‘Hawkins High’ | CJ6108-300
Een echte klassieker van Nike is de Nike Air Tailwind. De Tailwind 97 heeft een groene upper en een oranje Nike Swoosh. De middenzool is wit en de zool is zwart. Dit keer is de Hawkings High School patch op de hiel geborduurd.

Stranger Things X Nike Cortez ‘Hawkins High’ | CJ6106-100
De Nike Cortez beschikt over soepel wit leer en komt in de school kleuren groen en oranje. De Hawkings High School patch verschijnt hier op de hiel. Een mooi detail is de gestreepte inlegzool.