Kith x Adidas Ultra Boost Mid 'Aspen' 495

Ronnie Fieg heeft het weer voor elkaar. Ronnie is een designer en eigenaar van Kith. Deze man heeft in zijn jaren onder andere samengewerkt met Adidas, Clarks, Converse, New Balance, Puma en Asics. Elke paar die hij tegenwoordig uitbrengt is binnen 24 uur uitverkocht. Hij weet echt waar hij over praat. En nu is hij back met een Adidas samenwerking. Hij en Adidas hebben de populaire Ultra Boost onderhanden genomen en deze flink ge-upgrade. Deze Boost komt namelijk uit in een Mid versie, een wat hoger model dan dat je gewent bent van Adidas. De sneaker is voorzien van een Multicolor Primeknit upper, wat er waanzinnig goed uitziet!

De transparante overlays zorgen ervoor dat de schoen eruit ziet als een mooi geheel. Daarnaast staat de sneaker natuurlijk op een Boost zool, de meest comfortabele zool die ooit gemaakt is door Adidas. De sneaker is vanaf 23 December via de Officiële Kith winkels te koop. Een week later, op de 31e, is deze sneaker te koop via geselecteerde Adidas dealers. De schoen zal zo’n 160 euro gaan kosten. Wees er wel op tijd bij, deze sneaker is zo immens populair dat ie binnen enkele minuten uitverkocht zal zijn. Hou daarnaast onze Facebook pagina in de gaten om zo op de hoogte te blijven van al het nieuwe sneaker nieuws.

kith-mid-boost3

kith-mid-boost2

kith-mid-boost4

kith-mid-boost

Previous ArticleNext Article

adidas komt met een ‘Home of Classics’ pack 3

Adidas Originals bestaat vijftig jaar en om dat te vieren heeft het bedrijf tien van de meest iconische silhouetten uitgekozen om een update te geven. Deze tien silhouetten vormen samen het nieuwe ‘Home Of Classics’ pack. Volgens adidas wordt een klassieker gevormd door de ervaringen die je eraan beleeft.

De details

De sneakers die ze gebruikt hebben zijn: de Superstar, Continental, A.R. Trainer, Supercourt, Stan Smith, SC Premiere, Torsion Comp, Supercourt RX, Nizza RF HI en de Rivalry Low. Heel veel wordt er niet veranderd aan de sneakers. De colorways zijn allemaal eigenlijk hetzelfde. De upper van de sneaker heeft een witte kleur en de zool is Sail van kleur.

De gehele collectie komt op zaterdag 1 juni uit en de sneakers zullen stuk voor stuk een andere prijs hebben. Kan jij niet wachten op de legendarische klassiekers en ben je benieuwd waar en voor hoeveel je ze kan bemachtigen? Scrol dan naar beneden voor meer informatie. Bekijk daarnaast ook onze releasekalender voor andere fantastische paartjes.Images by: adidas

Off-White x Nike Waffle Racer is onderweg 9

Off-White en Nike blijken nog niet klaar te zijn met hun samenwerking. Dit keer hebben de twee merken een damessneaker een make-over gegeven. Het gaat om het ‘Waffle Racer’ model. Eerder bracht Nike ook al in samenwerking met Sacai en UNDERCOVER een ‘Waffle Racer’ uit.

Via Twitter heeft het account @pyleaks laten weten dat er opnieuw een samenwerking tussen Off-White en Nike onderweg is. Dit keer gaat het om Nike’s Waffle Racer. Net als bij de Zoom Terra Kiger 5 beschikt dit model over spikes onder de zool. Het iconische model komt in een wit/beige colorway. Ook gaat het gerucht rond dat er nog 2 andere colorways zullen uitkomen. Echter zijn hier nog geen foto’s van naar buiten gekomen. Het gaat om een “Black/Fuchsia/White” colorway en een “Vivid Sky/Black/Electric Green” colorway. De veters beschikken over een contrasterende groene kleur. Ook de zip-tie heeft weer een donkergroene kleur, gemaakt van suède. De upper van dit model is gemaakt van mesh. Net zoals elk andere Off-White x Nike sneaker, beschikt dit model over kenmerkende Off-White details zoals de tekst op de binnenkant van de upper en het oranje detail op de Swoosh.

Wanneer de Off-White x Nike ‘Waffle Racer’ in een witte/beige colorway uitkomt is nog niet bekend. Wel weten wij dat de sneaker een prijskaartje zal hebben van €150,- en dat de sneaker via nike.com zal uitkomen. Blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven van updates over dit model. Scrol naar beneden voor de eerste foto’s van deze colorway.


Waffle Racer
Waffle Racer
Waffle Racer
Images by @pyleaks

Alexander Wang x adidas Futureshell // Coming soon 9

Alexander Wang heeft al meerdere keren een mooie collectie gecreëerd in samenwerking met adidas. Ook nu mocht hij van adidas weer een nieuw silhouet ontwerpen om aan zijn prachtige collectie toe te voegen. De Amerikaanse ontwerper heeft ditmaal de nieuwe sneaker een zeer futuristische look gegeven. Tevens heeft hij bij dit ontwerp meteen twee colorways gemaakt.

De details

Om te beginnen heeft de upper van dit nieuwe silhouet een chroom achtige look. Bij de eerste colorway heeft hij gekozen voor een zilveren upper en bij de tweede colorway heeft het een zwarte kleur. Tevens heeft de sneaker de traditionele adidas overlays in dezelfde kleuren als de upper. Daarnaast is het adidas logo zowel op de tong als op de upper ondersteboven geplaatst. De tong heeft een zwarte kleur en de naam Alexander Wang staat hierop uitgeschreven. Ten slotte heeft dit silhouet een dikke zwarte zool. Al met al heeft deze sneaker een zeer toekomstige look en dat maakt hem echt compleet.

Beide colorways zullen zaterdag 25 mei gereleased worden en zullen een kostprijs van €250,- bevatten. Ben jij benieuwd waar en hoe laat je dit pareltje kan bemachtigen? Kijk dan voor meer informatie even op onze releasekalender.


Images by: adidas