Fury Pump of “Furry” Pump?

2016 was een prachtjaar als het om sneakers gaat. Adidas ging erg lekker met zijn YEEZY’s, de samenwerking van PUMA & Rihanna was goud en Nike heeft eindelijk zijn zelf strikkende “Back to the Future”-sneaker uitgebracht. Je zou bijna zeggen dat er alleen maar kikke sneakers zijn uitgebracht….

Maar toen besloot Reebok net voor kerst een heerlijke Fury Pump uit te brengen. Geïnspireerd door de Grinch, het groene kwade wezen dat kerst wil stelen. Zijn groene fluffy vacht komt door de iconische openingen heen van de Fury Pump en de kleuren zijn overduidelijk kerst. Kunnen jullie ook niet wachten totdat deze onder de kerstboom ligt?

Natuurlijk hebben wij meer toffe varianten van de Fury Pump. Check ze hier!

reebokthegrinch

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *