Nog even geduld! #JAGERSDAGEN 2016

Nog even geduld, want om 00:00 uur vannacht gaat de allereerste editie van de #JAGERSDAGEN van start. Van vrijdag 9 december 00.00 uur t/m maandag 12 december 23.59 uur kan jij tijdens de #JAGERSDAGEN 2016 je sneakercollectie uitbreiden met kortingen bij de allerleukste webshops! En dat zijn niet de minsten, want tijdens de #JAGERSDAGEN kan jij met korting shoppen bij o.a. De Bijenkorf, Zalando, Sarenza, Dimagini & Sooco.

Benieuwd wat de kortingsacties zijn? Check dan de #JAGERSDAGEN Online Magazine. In het magazine vind je de beste sneakermerken waaronder Nike, Adidas, Asics, Converse, Mason Garments, Micheal Kors, Nubikk, Reebok, Vans en many more. Wij wensen jou hele fijne #JAGERSDAGEN toe en heel veel shopplezier!

BEKIJK HIER ALVAST HET ONLINE MAGAZINE >>

aftellen-1dag

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *