Het aftellen is begonnen! Nog 2 dagen tot de JAGERSDAGEN

Ja ja, het aftellen is nu echt begonnen. Oooohh wat hebben wij er een zin in! Over precies 2 dagen gaat de allereerst editie van de #JAGERSDAGEN van start. Van vrijdag 9 december 00.01 uur t/m maandag 12 december 23.59 uur kan jij je sneakercollectie uitbreiden met korting bij de allerleukste webshops!

Kei gaaf toch? Daarnaast verloten wij tijdens deze #JAGERSDAGEN onwijs gave giveaways, sneakers and many more.. Dus zet het alvast DIKGEDRUKT in je agenda: 9, 10, 11 & 12 december 2016: #JAGERSDAGEN @ Sneakerjagers.nl

Het enige wat jij nu nog moet doen is nog 2 dagen geduld hebben! Daarna kan jij je spaarpot HE-LE-MAAL plunderen om te shoppen tijdens de #JAGERSDAGEN 2016!

Stay tuned and be prepared!

BEKIJK HIER DE NIEUWSTE SNEAKER RELEASES VAN DIT MOMENT >>

jagersdagen

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *