Release Nike LunarCharge aanstaande vrijdag

Een van de meest comfortable Nike sneakers ooit gaat uitkomen in 5 verschillende kleuren, dit liet Nike vandaag weten. De Nike LunarCharge is een samensmelting van wel 5 verschillende modellen, de Air Max 90, Air Presto, Air Flow, LunarEpic en de Air Current. Deze sneaker is zo lekker comfortabel doordat de sneaker een Presto zool heeft en zoals je weet loop de Nike Air Presto wel echt heel heel erg lekker.

Verder zal de echte sneaker-liefhebber details van de overige 4 modellen terug zien in deze LunarCharge. De schoen gaat uitkomen in een light bone, olive, triple black, roze en roze/zwarte colorway. Mocht je als man de roze colorways helemaal het einde vinden, dan hebben we slecht nieuws. Deze 2 kleuren zijn namelijk female exclusive, alleen voor vrouwen dus. De release van alle 5 de kleuren gebeurt aanstaande vrijdag en de schoenen zijn dan te verkrijgen bij je reguliere Nike dealer en uiteraard de officiële Nike winkel zelf, online en offline. Hou verder onze Facebook pagina in de gaten om zo niets te missen van al het nieuws omtrent de nieuwste sneakers en releases.

SHOP DE NIKE LUNARCHARGE HIER >>

nike-lunar1

nike-lunar4

nike-lunar2

nike-lunar6

nike-lunar5

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *