IT'S THE INSIDE THAT COUNTS

Als jij je Adidas Ultra Boosts aantrekt, dan voelt het alsof je op wolken loopt en je Nike Flyknits zijn super licht. Vanaf de buitenkant zie je het niet, maar merken doen er alles aan om sneakers zo comfortabel mogelijk te maken.

Vraag je je dan niet af hoe je sneakers van binnen eruit zien?

Het project “INVERT FOOTWEAR” is een te gek project van Elisa van Joolen waarbij ze Nike & Converse sneakers binnenstebuiten heeft gekeerd. Deze zijn op een zool bevestigd en ineens zie je een hele andere kant van je sneaker.

Naast dat de sneakers er op deze manier tof uit ziet, is het ook erg interessant om te hoe de sneakers zijn gemaakt. Wat ons betreft mogen deze cleane kicks doorontwikkeld worden, zodat wij ze kunnen dragen!

elisa4

elisa3

elisa2

elisa1

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *