Eindelijk is daar de 'Triple Black' release van de Nike Flyknit Racer

Lang hebben we erop moeten wachten, maar woensdag 30 november 2016 is het dan zover! De Triple Black, of zoals Nike hem aankondigt ‘midnight’, uitvoering van de populaire Flyknit Racer. Dit wordt weer vroeg opstaan om een paartje te bemachtigen. Wij mogen onszelf gelukkig prijzen met het feit dat we al een paartje hebben mogen ontvangen, om deze geweldenaar van dichtbij te mogen bekijken en aan te raken. Lucky us 😛 !

nike-flyknit-racer-midnight-1

De ‘Midnight’ Flyknit Racer heeft een volledig zwarte tussenzool en loopzool, gecombineerd met een zwart en antraciet Flyknit bovenste. De Dynamic Flywire-technologie past zich vervolgens naar je voet, wat voor een aangemeten pasvorm zorgt. De wafel rubberen zool met een diamant patroon is speciaal ontworpen voor het racen wat zorgt voor een duurzame tractie.

NIKE FLYKNIT RACER ‘MIDNIGHT’
BESCHIKBAAR OP 30/11/16 OM 09:00 CET
STYLECODE: 526628-009

SHOP DE NIKE FLYKNIT MIDNIGHT RACER HIER >>

nike-flyknit-race-midnight-3

nike-flyknit-race-midnight-2

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *