Exclusief: De nieuwe Nike LunarCharge Triple Black

Als één van de eersten mogen wij dit prachtige paartje van de nieuwe Nike LunarCharge Triple Black unboxen. Tot dit moment hebben we al kunnen genieten van de nieuwe Nike LunarCharge OG Black / White die rapper Tinie Tempah droeg tijdens de MTV EMA’s in Rotterdam.

22-11-16-lunarcharge-2

De Nike LunarCharge is een gloednieuwe sneaker die ontstaan is uit een mix van 5 verschillende stylen en creaties van onder andere de Air Max 90, Air Presto, Air Flow, LunarEpic en de Air Current. De Triple Black versie is bijna hetzelfde als de Nike LunarCharge OG, echter heeft de Triple Black, zoals de naam het al zegt, een zwart gekleurde Lunarlon zool, neopreen/mesh upper, Air Max 90 Eye-stays en een zwart reflecterende swoosh.

22-11-16-lunarcharge-1

Het comfort van deze LunarCharge komt van de Air Presto. De hele binnenste constructie is namelijk zowat een kopie van de Air Presto, wat ervoor zorgt dat dit nieuwe model een zeer goede en comfortabele pasvorm heeft.

22-11-16-lunarcharge-3

De officiële EU releasedatum van deze gruwelijke Nike LunarCharge Triple Black staat gepland op 9 december 2016. Zet het in je agenda want dit paartje wil je echt aan je sneakercollectie toevoegen!

NIKE LUNARCHARGE TRIPLE BLACK | 09.12.2016 09:00 CET
Zwart / zwart / zwart
Stylecode: 923619-001

Op de hoogte blijven van de laatste sneaker releases? Houdt onze Facebookpagina in de gaten als je niks wil missen!

22-11-16-lunarcharge-4

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *