5 New Adidas NMD XR1 Duck Camo Colors

Het is weer tijd voor een nieuwe NMD! Adidas gaat met een nieuwe NMD XR1 komen op Black Friday. De Adidas NMD XR1 Camo pack bestaat uit 5 verschillende kleuren. Op 25 november kan je een van deze 5 kleuren kopen bij een van de vele Adidas winkels of een bij de vele Adidas retailers. De schoen doet ons een beetje denken aan de Bape NMD, het is dan ook een beetje een schrale troost voor de gene die heel graag de Bape NMD hadden willen kopen en hebben kunnen kopen. Deze XR1 is voorzien van een hele toffe Primeknit met daarbij een mooi uitziende Cage. Deze sneaker ziet er gewoon heel erg nice uit. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Adidas NMD XR1 Duck Camo | 25.11.2016 | 09:00 CET

SHOP DE ADIDAS NMD_XR1 DUCK CAMO’S HIER >>

adidas-camo2

adidas-camo6

adidas-camo5

adidas-camo4

adidas-camo3

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *