Air Jordan 3 OG True Blue

Het is bijna Black Friday en dat betekend dat de Air Jordan 3 OG True Blue gaat uitkomen!!! Begin van dit jaar kregen we te horen dat de Jordan 3 True Blue zou uitkomen in een nieuwe versie, en wat waren wij hyped zeg. Een oude classic in een nieuw jasje, daar wordt je toch gelukkig van. Deze Jordan werd voor het eerste uitgebracht in 1988 en nu komt deze classic terug naar 2016. De 2016 variant lijkt dan ook als 2 druppels water op de Air Jordan 3 True Blue uit 1988.

De sneaker bestaat weer uit een witte leren upper, met natuurlijk de iconische True BLue accenten. De originele Nike Air branding kan je ook weer terugzien op de hiel. Er is rood gebruikt voor de onderste lacing en het bekende Jumpman logo kan je terug vinden op de tongue. Als laatst zie je de geweldige elephant print op de sneaker terug, net zoals in 1988. De sneaker zal te koop zijn bij de Nike store en bij geselecteerde Nike retailers. Hou onze Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent alle nieuwe sneakers en releases.

SHOP DE AIR JORDAN 3 OF TRUE BLUE HIER >>

air-jordan-3-og-true-blue

air-jordan-3-og-true-blue2

air-jordan-3-og-true-blue3

air-jordan-3-og-true-blue4

air-jordan-3-og-true-blue5

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *