De gruwelijkste sneaker-releases van dit moment! 427

Ligt het aan mij of vliegt de tijd keihard voorbij? We zitten namelijk alweer in de maand november, Sinterklaas is alweer in het land en voor je het weet zitten we met z’n alle aan het kerstdiner en staan we half dronken rotjes af te steken tijdens oud en nieuw. We hebben de afgelopen weken weer onwijs veel mooie en te gekke sneaker releases voorbij zien komen. Waarschijnlijk te veel om het allemaal bij te houden daarom een kleine recap van de gruwelijkste sneaker-releases van dit moment! Veel plezier en hopelijk staat er iets moois voor je tussen.

Nike Air Max 1 Leather Premium

Nike Air Max 1 Leather Premium

Style-code: 819474-013

Guess who’s back? Nike’s ’Wheat collection’ van vorig jaar was één van de gekste Nike releases. Nike besloot vervolgens om de ‘’Bronze-Baroque Brown’’ colorway aan te brengen op vijf retro silhouetten. Deze Air Max 1 heeft een nubuck upper met een toffe gumsole.

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 LEATHER PREMIUM

nike-air-max-90-ultra-essential

Nike Air Max 90 Ultra Essential

Style-code: 819474-013

Deze brute Air Max 90 Ultra Essential van Nike heeft naadloze overlays en een Black Dark Grey colorway. Winter’s coming fast; are you prepared?

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 ULTRA ESSENTIAL

adidas-tubular-primeknit

Adidas Tubular X Primeknit

Style-code: S80132

De Tubular X Primeknit is een hightop van Adidas. Adidas branding is strak verwerkt op de upper. Adidas heeft bij de release een perfecte mix gecreëerd tussen hoogwaardige Primeknit-bovenwerk en een overlay van neopreen. De bekende karakteristieke geribbelde Tubular ‘autoband’ outsole maakt de look helemaal af.

SHOP HIER DE ADIDAS TUBULAR X PRIMEKNIT

nike-air-max-zero

NIKE AIR MAX ZERO ‘Navy Blue’

Style-code: 789695-400

De Nike Air Max Zero is ontstaan door een van de eerste schetsen van Tinker Hatfield. Dit vergeten ontwerp is een paar jaar terug tot leven gebracht. Deze versie heeft een strakke ‘’Navy Blue’’ colorway. De Air Max Zero heeft een normale Nike fit.

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX ZERO NAVY BLUE

nike-air-max-90-ultra-maroon

NIKE AIR MAX 90 ULTRA SE ‘Night/Maroon’

Style-code: 845039-600

De Nike Air Max 90, wie kent het model niet. Iedereen heeft wel eens, of kent iemand, een Air Max 90 gedragen. Het model is nu terug in een Ultra SE Night/Maroon colorway. Een hele toffe bordeaux rode kleur samen met een zwarte finish. Je kan nooit fout gaan op zo’n colorway en dat is dan ook de reden dat deze gruwelijke night/maroon in onze lijst staat.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 ULTRA SE

nike-air-max-90-wolf-grey

Nike Air Max 90 Wolf Grey ‘Color Blocking’

Style-code: 858954-001

Dit is echt een hele gruwelijke afwerking. Deze Air Max 90 heeft een zogenaamde ‘Color-blocking’ mee gekregen in zijn design. Deze colorblock zorgt ervoor dat het kwart onderbroken wordt door een ‘Wolf Grey’ kleur. Wij waren gelijk verkocht toen we dit design en colorway zagen.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 WOLF GREY

nike-air-max-1-wolf-grey

Nike Air Max 1 Wolf Grey ‘Color Blocking’

Style-code: 858876-001

Dit is het andere model uit het ‘Color-blocking’ Pack. Naast de Air Max 90 is er ook een Air Max 1 Wolf Grey uitgekomen. Het zelfde idee als de Air Max 90 Color Blocking, maar dan lekker in de Air Max 1. Onze dag kon niet meer stuk met deze sneaker.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 WOLF GREY

nike-air-force-high

Nike Air Force 1 ’07 High Lv8

Style-code: 806403-003

De Nike Air Force 1 High mag gewoon niet ontbreken in onze lijst. Deze super stoere sneaker is iets wat je moet hebben in je sneakercollectie. De Air Force 1 heeft een zwarte leren upper, wat zorgt voor een hele ruwe en toffe uitstraling. De zool zorgt voor een hele goede steun en zorgt dat je lekker stabiel door de slechtste weersomstandigheden kan lopen. Daarnaast zorgt het hoge model en de strap voor een steun die je enkel niet meer laat gaan. Een echte topper voor het aankomende seizoen.
SHOP HIER DE NIKE AIR FORCE 1 ’07 HIGH LV8

nike-air-max-bw-leather

Nike Air Max BW Leather

Style-code: 881981-700

Dit moet wel een van de meest toffe kleuren zijn die je ooit op een schoen gezien hebt. Het gele/bruinige leer matcht echt perfect met de groene en zwarte details, een echte match made in heaven. Deze kleuren combinatie doet ons dan ook gelijk denken aan de herfst. Deze Nike Air Max verdient daarom een plekje in onze lijst
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX BW LEATHER

nike-duckboot

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Style-code: 805899-201

De Nike Lunar Force 1 Duckboot is voor ons echt de perfecte boot tegen het aankomende herst/winter seizoen. De boots zijn namelijk gemaakt van waterafstotend leer met daarin een WaterShield voering om je voeten droog te houden en deze boot is uitgerust met een super goeie grip voor de aankomende gladde periode. Daarnaast zien deze Lunar Force 1 Boots er super stoer en mannelijk uit, daar houden wij wel van.
SHOP HIER DE NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT

adidas-nmd-r1-triple-black

Adidas NMD_R1

Style-code: S31508

Dit moet wel de meest verkochte sneaker van het moment zijn. De Adidas NMR R1. Deze sneaker is in een tal val kleuren uitgekomen en deze sneakers zijn zelfs gewild voor resale, zo populair zijn deze sneakers. Wij vinden ze echt onwijs tof en vernieuwend omdat ze zo divers te verkrijgen zijn. Een Adidas NMD R1 is echt een musthave voor elke sneakerfan.
SHOP HIER DE ADIDAS NMR_R1

adidas-ultra-boost-triple-black

Adidas Ultra Boost

Style-code: BA4677

Naast de NMD R1 is dit veruit de meest gewilde sneaker op dit moment. Vooral de Triple kleuren zijn binnen binnen een mum van tijd verkocht. Een ‘Tripple’ is een Ultra Boost die bestaat uit 1 enkele kleur, bijvoorbeeld helemaal zwart, wit of rood. Het model blijft continue uitkomen in een andere kleur dus er is altijd wel een paar wat bij jou in de smaak gaat vallen.
SHOP HIER DE ADIDAS ULTRA BOOST

nike-air-max-2017

Nike Air Max 2017

Style-code: 849559-001

De lichte Nike Air Max 2017 steekt de revolutionaire Nike schoen in een nieuw jasje en biedt optimaal, langdurig comfort. Het Flymesh bovenwerk uit één stuk biedt ultralichte ondersteuning en de nieuwe, zachte kraag zorgt voor optimaal comfort. Ook heeft de schoen veerkrachtige demping dankzij een Max Air unit over de hele lengte. Het resultaat? Jij kunt verder gaan dan ooit.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 2017

nike-air-max-1-pendleton-qs

Nike Air Max 1 Pendleton QS

Style-code: 825861-004

De Nike Air Max 1 Pendleton QS is een van de onze favorieten Air Max 1 colorways van dit jaar. Het toffe aan deze sneaker is dat er een onwijs gave print op de upper zit. Daarnaast is de combinatie van de gekozen kleuren een hele fijne keuze geweest.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 PENDLETON QS

Previous ArticleNext Article

Gyakusou x Nike Spring/Summer 2019 collectie 11

Na een lange samenwerking is het eindelijk zo ver. De Gyakusou lijn van Jun Takahashi samen met Nike wordt gereleased. De complete Gyakusou x Nike collectie van sneakers en kleding is al onderweg. Donderdag 28 februari zal de gehele collectie online komen via de Nike webstore.

UNDERCOVER-oprichter Jun Takahashi is al 10 jaar in samenwerking met Nike om zijn Gyakusou-lijn te produceren. De nieuwe collectie is erg breed. De collectie bestaat namelijk niet alleen uit sneakers, maar ook uit sportkleding. De sportkleding heeft een nieuw transformeer JKT effect. Een kledingstuk wat je kan transformeren naar één van je zakken. Het kledingstuk kan je namelijk zo opvouwen dat het in de zak van het kledingstuk past. Zo is het altijd makkelijk om mee te nemen, in welke situatie dan ook. De sportkleding heeft veel nieuwe details waardoor het sporten erg comfortabel wordt. De buitenkant van het jack zorgt bijvoorbeeld voor bescherming tegen wind en regen. De binnenkant van het jack heeft een zweetafvoerend Dri-Fit element.

Naast de sportkleding heeft de collectie natuurlijk ook sneakers. Dit zijn drie verschillende varianten geworden. Om te beginnen, de twee herhalingen van de Gyakusou x Nike Pegasus Turbo. Deze zijn verdeeld in twee colorways: donker groen en mosterd geel met het witte Nike logo. Andere details zijn de reflecterende effecten op de tong en rond het vetersysteem. Daarnaast heb je het afzonderlijke model van de twee. Dit is de Gyakusou x Nike Vaporfly 4%. Dit is het welbekende brei-model. Het heeft een bordeauxrode Flyknit upper. Daarnaast heeft de sneaker een groot Nike logo op de zijkant en een Gyakusou op de achterkant.

De nieuwe Gyakusou Spring/Summer 2019 collectie zal donderdag 28 februari gereleased worden op de Nike webstore.

Gyakusou x Nike Vaporfly 4%

Releasedatum: donderdag 28 februari
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: Red/White/Black/Yellow
Stylecode: AV7998-600

Gyakusou x Nike Vaporfly 4%

Gyakusou x Nike Pegasus Turbo

Releasedatum: donderdag 28 februari
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: Green/Yellow/Black
Stylecode: BQ0579-300

Gyakusou x Nike Pegasus Turbo

Gyakusou x Nike Pegasus Turbo

Releasedatum: donderdag 28 februari
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: Yellow/Green/Black
Stylecode: BQ0579-700

Golf le Fleur* X Converse “industrial” Pack 5

Er hebben al verschillende samenwerkingen plaatsgevonden tussen Golf le Fleur en Converse. Zo zijn er eerder al sneakers uitgekomen in verschillende vrolijke kleuren, maar ook met een metallic look. Deze keer wilden Golf le Fleur en Converse de sneakers een industriële look geven. Dit is zeker gelukt!

Net zoals bij een aantal voorgaande samenwerkingen, is op deze sneaker de iconische bloem te vinden aan de zijkant van de schoen. Ook is deze bloem all-over de outsole geplaatst. in het midden van de bloem op de zijkant van de sneaker, is de herkenbare ster te zien van Converse. De sneaker komt in twee colorways, namelijk “Barely Blue/Black/Egret” en “Barely Blue/Patriot/Egret”.

Op zaterdag 23 februari komen deze sneakers uit voor een prijs van €110,-. Voor meer info check je de releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


CONVERSE GOLF LE FLEUR 'BARELY BLUE'
164023C

CONVERSE GOLF LE FLEUR 'PATRIOT'
164024C

Top 10 Nubikk sneakers van de Bijenkorf 26

Nubikk is nog een redelijk jong merk. Het Nederlandse schoenenmerk werd in 2012 opgericht. De naam Nubikk is afgeleid van het leersoort Nubuck. De kenmerken van Nubikk zijn dat zij de schoenen heel minimaal houden, hun kleurgebruik heel simpel is en het ontwerp van de sneakers erg clean is. Eerst kwam Nubikk met wat enkellaarzen voor dames. Niet veel later kwamen daar ook sneakers bij voor dames en heren. Het merk Nubikk werd snel een grote naam in Nederland en 3 jaar na de lancering stondt Nubikk al op de Europese kaart.

Als je op zoek bent naar minimalistische, comfortabele schoenen ben je bij Nubikk aan het juiste adres. Ze zitten heerlijk en je kan er de hele dag op lopen zonder last van je voeten te krijgen. De reden dat je geen last van je voeten krijgt is het voetbed. De herenschoenen van Nubikk zijn zo goed als overal mee te combineren door het simpele kleurgebruik. Zomers wordt er vooral gebruik gemaakt van witte/beige kleuren en ’s winters met name donkere kleuren.

Wij hebben een top 10 gemaakt van de Nubikk sneakers die verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf. Scroll snel naar beneden en check de top 10!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


1. Nubikk Scott sneaker – Nubuck

Prijs: €179,90
Colorway: Donkerblauw
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

2. Nubikk Yeye sneaker – Kalfsleer

Prijs: €169,95
Colorway: Wit
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

3. Nubikk Yeye sneaker – Suède

Prijs: €169,95
Colorway: Beige
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

4. Nubikk Yeye Maze Costa sneaker – Leer

Prijs: €179,90
Colorway: Zwart
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

5. Nubikk Jhay Low Gomma sneaker – Leer

Prijs: €169,95
Colorway: Zwart
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

6. Nubikk Jagger Aspen sneaker – Leer

Prijs: €169,90
Colorway: Zwart
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

7. Nubikk Jagger Classic sneaker – Nubuck

Prijs: €169,90
Colorway: Zwart
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers

8. Nubikk Yeye Pure sneaker Camouflage- Textiel

Prijs: €159,95
Colorway: Zwart
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

9. Nubikk Jagger Classic sneaker – Leer

Prijs: €179,90
Colorway: Wit
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers

10. Nubikk Scott sneaker – Leer

Prijs: €179,90
Colorway: Grijs
Shop deze sneaker hier >>

Top 10 Nubikk sneakers
Top 10 Nubikk sneakers
Afbeeldingen: De Bijenkorf