De gruwelijkste sneaker-releases van dit moment! 608

Ligt het aan mij of vliegt de tijd keihard voorbij? We zitten namelijk alweer in de maand november, Sinterklaas is alweer in het land en voor je het weet zitten we met z’n alle aan het kerstdiner en staan we half dronken rotjes af te steken tijdens oud en nieuw. We hebben de afgelopen weken weer onwijs veel mooie en te gekke sneaker releases voorbij zien komen. Waarschijnlijk te veel om het allemaal bij te houden daarom een kleine recap van de gruwelijkste sneaker-releases van dit moment! Veel plezier en hopelijk staat er iets moois voor je tussen.

Nike Air Max 1 Leather Premium

Nike Air Max 1 Leather Premium

Style-code: 819474-013

Guess who’s back? Nike’s ’Wheat collection’ van vorig jaar was één van de gekste Nike releases. Nike besloot vervolgens om de ‘’Bronze-Baroque Brown’’ colorway aan te brengen op vijf retro silhouetten. Deze Air Max 1 heeft een nubuck upper met een toffe gumsole.

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 LEATHER PREMIUM

nike-air-max-90-ultra-essential

Nike Air Max 90 Ultra Essential

Style-code: 819474-013

Deze brute Air Max 90 Ultra Essential van Nike heeft naadloze overlays en een Black Dark Grey colorway. Winter’s coming fast; are you prepared?

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 ULTRA ESSENTIAL

adidas-tubular-primeknit

Adidas Tubular X Primeknit

Style-code: S80132

De Tubular X Primeknit is een hightop van Adidas. Adidas branding is strak verwerkt op de upper. Adidas heeft bij de release een perfecte mix gecreëerd tussen hoogwaardige Primeknit-bovenwerk en een overlay van neopreen. De bekende karakteristieke geribbelde Tubular ‘autoband’ outsole maakt de look helemaal af.

SHOP HIER DE ADIDAS TUBULAR X PRIMEKNIT

nike-air-max-zero

NIKE AIR MAX ZERO ‘Navy Blue’

Style-code: 789695-400

De Nike Air Max Zero is ontstaan door een van de eerste schetsen van Tinker Hatfield. Dit vergeten ontwerp is een paar jaar terug tot leven gebracht. Deze versie heeft een strakke ‘’Navy Blue’’ colorway. De Air Max Zero heeft een normale Nike fit.

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX ZERO NAVY BLUE

nike-air-max-90-ultra-maroon

NIKE AIR MAX 90 ULTRA SE ‘Night/Maroon’

Style-code: 845039-600

De Nike Air Max 90, wie kent het model niet. Iedereen heeft wel eens, of kent iemand, een Air Max 90 gedragen. Het model is nu terug in een Ultra SE Night/Maroon colorway. Een hele toffe bordeaux rode kleur samen met een zwarte finish. Je kan nooit fout gaan op zo’n colorway en dat is dan ook de reden dat deze gruwelijke night/maroon in onze lijst staat.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 ULTRA SE

nike-air-max-90-wolf-grey

Nike Air Max 90 Wolf Grey ‘Color Blocking’

Style-code: 858954-001

Dit is echt een hele gruwelijke afwerking. Deze Air Max 90 heeft een zogenaamde ‘Color-blocking’ mee gekregen in zijn design. Deze colorblock zorgt ervoor dat het kwart onderbroken wordt door een ‘Wolf Grey’ kleur. Wij waren gelijk verkocht toen we dit design en colorway zagen.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 WOLF GREY

nike-air-max-1-wolf-grey

Nike Air Max 1 Wolf Grey ‘Color Blocking’

Style-code: 858876-001

Dit is het andere model uit het ‘Color-blocking’ Pack. Naast de Air Max 90 is er ook een Air Max 1 Wolf Grey uitgekomen. Het zelfde idee als de Air Max 90 Color Blocking, maar dan lekker in de Air Max 1. Onze dag kon niet meer stuk met deze sneaker.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 WOLF GREY

nike-air-force-high

Nike Air Force 1 ’07 High Lv8

Style-code: 806403-003

De Nike Air Force 1 High mag gewoon niet ontbreken in onze lijst. Deze super stoere sneaker is iets wat je moet hebben in je sneakercollectie. De Air Force 1 heeft een zwarte leren upper, wat zorgt voor een hele ruwe en toffe uitstraling. De zool zorgt voor een hele goede steun en zorgt dat je lekker stabiel door de slechtste weersomstandigheden kan lopen. Daarnaast zorgt het hoge model en de strap voor een steun die je enkel niet meer laat gaan. Een echte topper voor het aankomende seizoen.
SHOP HIER DE NIKE AIR FORCE 1 ’07 HIGH LV8

nike-air-max-bw-leather

Nike Air Max BW Leather

Style-code: 881981-700

Dit moet wel een van de meest toffe kleuren zijn die je ooit op een schoen gezien hebt. Het gele/bruinige leer matcht echt perfect met de groene en zwarte details, een echte match made in heaven. Deze kleuren combinatie doet ons dan ook gelijk denken aan de herfst. Deze Nike Air Max verdient daarom een plekje in onze lijst
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX BW LEATHER

nike-duckboot

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Style-code: 805899-201

De Nike Lunar Force 1 Duckboot is voor ons echt de perfecte boot tegen het aankomende herst/winter seizoen. De boots zijn namelijk gemaakt van waterafstotend leer met daarin een WaterShield voering om je voeten droog te houden en deze boot is uitgerust met een super goeie grip voor de aankomende gladde periode. Daarnaast zien deze Lunar Force 1 Boots er super stoer en mannelijk uit, daar houden wij wel van.
SHOP HIER DE NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT

adidas-nmd-r1-triple-black

Adidas NMD_R1

Style-code: S31508

Dit moet wel de meest verkochte sneaker van het moment zijn. De Adidas NMR R1. Deze sneaker is in een tal val kleuren uitgekomen en deze sneakers zijn zelfs gewild voor resale, zo populair zijn deze sneakers. Wij vinden ze echt onwijs tof en vernieuwend omdat ze zo divers te verkrijgen zijn. Een Adidas NMD R1 is echt een musthave voor elke sneakerfan.
SHOP HIER DE ADIDAS NMR_R1

adidas-ultra-boost-triple-black

Adidas Ultra Boost

Style-code: BA4677

Naast de NMD R1 is dit veruit de meest gewilde sneaker op dit moment. Vooral de Triple kleuren zijn binnen binnen een mum van tijd verkocht. Een ‘Tripple’ is een Ultra Boost die bestaat uit 1 enkele kleur, bijvoorbeeld helemaal zwart, wit of rood. Het model blijft continue uitkomen in een andere kleur dus er is altijd wel een paar wat bij jou in de smaak gaat vallen.
SHOP HIER DE ADIDAS ULTRA BOOST

nike-air-max-2017

Nike Air Max 2017

Style-code: 849559-001

De lichte Nike Air Max 2017 steekt de revolutionaire Nike schoen in een nieuw jasje en biedt optimaal, langdurig comfort. Het Flymesh bovenwerk uit één stuk biedt ultralichte ondersteuning en de nieuwe, zachte kraag zorgt voor optimaal comfort. Ook heeft de schoen veerkrachtige demping dankzij een Max Air unit over de hele lengte. Het resultaat? Jij kunt verder gaan dan ooit.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 2017

nike-air-max-1-pendleton-qs

Nike Air Max 1 Pendleton QS

Style-code: 825861-004

De Nike Air Max 1 Pendleton QS is een van de onze favorieten Air Max 1 colorways van dit jaar. Het toffe aan deze sneaker is dat er een onwijs gave print op de upper zit. Daarnaast is de combinatie van de gekozen kleuren een hele fijne keuze geweest.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 PENDLETON QS

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 9

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 7

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 12

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11