De gruwelijkste sneaker-releases van dit moment!

Ligt het aan mij of vliegt de tijd keihard voorbij? We zitten namelijk alweer in de maand november, Sinterklaas is alweer in het land en voor je het weet zitten we met z’n alle aan het kerstdiner en staan we half dronken rotjes af te steken tijdens oud en nieuw. We hebben de afgelopen weken weer onwijs veel mooie en te gekke sneaker releases voorbij zien komen. Waarschijnlijk te veel om het allemaal bij te houden daarom een kleine recap van de gruwelijkste sneaker-releases van dit moment! Veel plezier en hopelijk staat er iets moois voor je tussen.

Nike Air Max 1 Leather Premium

Nike Air Max 1 Leather Premium

Style-code: 819474-013

Guess who’s back? Nike’s ’Wheat collection’ van vorig jaar was één van de gekste Nike releases. Nike besloot vervolgens om de ‘’Bronze-Baroque Brown’’ colorway aan te brengen op vijf retro silhouetten. Deze Air Max 1 heeft een nubuck upper met een toffe gumsole.

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 LEATHER PREMIUM

nike-air-max-90-ultra-essential

Nike Air Max 90 Ultra Essential

Style-code: 819474-013

Deze brute Air Max 90 Ultra Essential van Nike heeft naadloze overlays en een Black Dark Grey colorway. Winter’s coming fast; are you prepared?

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 ULTRA ESSENTIAL

adidas-tubular-primeknit

Adidas Tubular X Primeknit

Style-code: S80132

De Tubular X Primeknit is een hightop van Adidas. Adidas branding is strak verwerkt op de upper. Adidas heeft bij de release een perfecte mix gecreëerd tussen hoogwaardige Primeknit-bovenwerk en een overlay van neopreen. De bekende karakteristieke geribbelde Tubular ‘autoband’ outsole maakt de look helemaal af.

SHOP HIER DE ADIDAS TUBULAR X PRIMEKNIT

nike-air-max-zero

NIKE AIR MAX ZERO ‘Navy Blue’

Style-code: 789695-400

De Nike Air Max Zero is ontstaan door een van de eerste schetsen van Tinker Hatfield. Dit vergeten ontwerp is een paar jaar terug tot leven gebracht. Deze versie heeft een strakke ‘’Navy Blue’’ colorway. De Air Max Zero heeft een normale Nike fit.

SHOP HIER DE NIKE AIR MAX ZERO NAVY BLUE

nike-air-max-90-ultra-maroon

NIKE AIR MAX 90 ULTRA SE ‘Night/Maroon’

Style-code: 845039-600

De Nike Air Max 90, wie kent het model niet. Iedereen heeft wel eens, of kent iemand, een Air Max 90 gedragen. Het model is nu terug in een Ultra SE Night/Maroon colorway. Een hele toffe bordeaux rode kleur samen met een zwarte finish. Je kan nooit fout gaan op zo’n colorway en dat is dan ook de reden dat deze gruwelijke night/maroon in onze lijst staat.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 ULTRA SE

nike-air-max-90-wolf-grey

Nike Air Max 90 Wolf Grey ‘Color Blocking’

Style-code: 858954-001

Dit is echt een hele gruwelijke afwerking. Deze Air Max 90 heeft een zogenaamde ‘Color-blocking’ mee gekregen in zijn design. Deze colorblock zorgt ervoor dat het kwart onderbroken wordt door een ‘Wolf Grey’ kleur. Wij waren gelijk verkocht toen we dit design en colorway zagen.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 90 WOLF GREY

nike-air-max-1-wolf-grey

Nike Air Max 1 Wolf Grey ‘Color Blocking’

Style-code: 858876-001

Dit is het andere model uit het ‘Color-blocking’ Pack. Naast de Air Max 90 is er ook een Air Max 1 Wolf Grey uitgekomen. Het zelfde idee als de Air Max 90 Color Blocking, maar dan lekker in de Air Max 1. Onze dag kon niet meer stuk met deze sneaker.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 WOLF GREY

nike-air-force-high

Nike Air Force 1 ’07 High Lv8

Style-code: 806403-003

De Nike Air Force 1 High mag gewoon niet ontbreken in onze lijst. Deze super stoere sneaker is iets wat je moet hebben in je sneakercollectie. De Air Force 1 heeft een zwarte leren upper, wat zorgt voor een hele ruwe en toffe uitstraling. De zool zorgt voor een hele goede steun en zorgt dat je lekker stabiel door de slechtste weersomstandigheden kan lopen. Daarnaast zorgt het hoge model en de strap voor een steun die je enkel niet meer laat gaan. Een echte topper voor het aankomende seizoen.
SHOP HIER DE NIKE AIR FORCE 1 ’07 HIGH LV8

nike-air-max-bw-leather

Nike Air Max BW Leather

Style-code: 881981-700

Dit moet wel een van de meest toffe kleuren zijn die je ooit op een schoen gezien hebt. Het gele/bruinige leer matcht echt perfect met de groene en zwarte details, een echte match made in heaven. Deze kleuren combinatie doet ons dan ook gelijk denken aan de herfst. Deze Nike Air Max verdient daarom een plekje in onze lijst
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX BW LEATHER

nike-duckboot

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Style-code: 805899-201

De Nike Lunar Force 1 Duckboot is voor ons echt de perfecte boot tegen het aankomende herst/winter seizoen. De boots zijn namelijk gemaakt van waterafstotend leer met daarin een WaterShield voering om je voeten droog te houden en deze boot is uitgerust met een super goeie grip voor de aankomende gladde periode. Daarnaast zien deze Lunar Force 1 Boots er super stoer en mannelijk uit, daar houden wij wel van.
SHOP HIER DE NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT

adidas-nmd-r1-triple-black

Adidas NMD_R1

Style-code: S31508

Dit moet wel de meest verkochte sneaker van het moment zijn. De Adidas NMR R1. Deze sneaker is in een tal val kleuren uitgekomen en deze sneakers zijn zelfs gewild voor resale, zo populair zijn deze sneakers. Wij vinden ze echt onwijs tof en vernieuwend omdat ze zo divers te verkrijgen zijn. Een Adidas NMD R1 is echt een musthave voor elke sneakerfan.
SHOP HIER DE ADIDAS NMR_R1

adidas-ultra-boost-triple-black

Adidas Ultra Boost

Style-code: BA4677

Naast de NMD R1 is dit veruit de meest gewilde sneaker op dit moment. Vooral de Triple kleuren zijn binnen binnen een mum van tijd verkocht. Een ‘Tripple’ is een Ultra Boost die bestaat uit 1 enkele kleur, bijvoorbeeld helemaal zwart, wit of rood. Het model blijft continue uitkomen in een andere kleur dus er is altijd wel een paar wat bij jou in de smaak gaat vallen.
SHOP HIER DE ADIDAS ULTRA BOOST

nike-air-max-2017

Nike Air Max 2017

Style-code: 849559-001

De lichte Nike Air Max 2017 steekt de revolutionaire Nike schoen in een nieuw jasje en biedt optimaal, langdurig comfort. Het Flymesh bovenwerk uit één stuk biedt ultralichte ondersteuning en de nieuwe, zachte kraag zorgt voor optimaal comfort. Ook heeft de schoen veerkrachtige demping dankzij een Max Air unit over de hele lengte. Het resultaat? Jij kunt verder gaan dan ooit.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 2017

nike-air-max-1-pendleton-qs

Nike Air Max 1 Pendleton QS

Style-code: 825861-004

De Nike Air Max 1 Pendleton QS is een van de onze favorieten Air Max 1 colorways van dit jaar. Het toffe aan deze sneaker is dat er een onwijs gave print op de upper zit. Daarnaast is de combinatie van de gekozen kleuren een hele fijne keuze geweest.
SHOP HIER DE NIKE AIR MAX 1 PENDLETON QS

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *