NOG OP ZOEK NAAR ADIDAS NMD SNEAKERS?

De Adidas NMD’s zijn op dit moment één van de meest gewilde en populairste sneakers. De NMD’s zijn het resultaat van gevierde stijlen in combi met designs uit het rijke Adidas verleden en nieuwe technische innovaties. Ze zien er dan ook echt gruwelijk uit en de boost™-zool is onwijs comfortabel. De Boost™-zool bevat namelijk duizenden zichtbare energiecapsules die eindeloze energie opslaan en loslaten bij elke stap die je met deze beauty’s zet. Check de video hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Het lastige is dat vrijwel alle toffe NMD’s binnen no-time overal zijn uitverkocht. Maar daar is nu een oplossing voor! Adidas heeft op een speciale NMD landingspagina nu een nieuwe en toffe functionaliteit waarbij je in één oog opslag ziet welke NMD sneaker nog goed op voorraad is, omdat het nu automatisch gesorteerd is op voorraad. Veel voorraad staat bovenaan, uitverkocht nu helemaal onderaan.

SHOP DE ADIDAS NMD SNEAKERS HIER >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *