COLOR BLOCKING TO THE MAX!

Nike brengt een niet alledaagse colorway uit op de Air Max 1, Air Max 90 en de Internationalist Utility. De Air Max 1 krijgt namelijk een ‘Wolf Grey/Cool Grey’ color blocking over de gehele upper. Dit betekend dat de colorway niet over de gewoonlijke AM1 overlays is verdeeld, maar dat de upper is op gedeeld in 3 stukken, te weten: Front – Mid – Back. De front en de back bestaan uit de ‘Cool Grey’ tint, de mid bestaat uit de ‘Wolf Grey’ tint. De Swoosh is wel 1 kleurig namelijk ‘Cool Grey’. De upper staat op een Wolf Grey midzool. De buitenzool is op zijn beurt weer ‘Dark Grey’ wat absoluut mooi contrasteert.

Ook de AM90 en de Internationalist Utility hebben een Color Blocking over de gehele upper. Bekijk alle 3 de modellen hieronder. Wij vinden het een geslaagd project en we zullen deze Color Blocking zeker op meer modellen zien, en in andere colorways!

Nike Air Max 1 Premium SE
Wolf Grey/Cool Grey
Stylecode: 858876-001

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 PREMIUM SE HIER >>

Nike Air Max 90 Premium SE
Wolf Grey/Cool Grey/Black
Stylecode: 858954-001

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 PREMIUM SE HIER >>

Nike Internationalist Utility
Wolf Grey/Cool Grey/Black
Stylecode: 857937-002

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 PREMIUM SE HIER >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *