KITH x Adidas Ultra Boost White/Silver

Dit is de KITH x Adidas Ultra Boost White/Silver. Mocht je KITH niet kennen, KITH is een conceptstore in New York. Deze shop is continue opzoek naar de hoogste kwaliteit kleding en schoenen en daarom zie je dus ook alleen de meeste unieke, tofste, custom en limited items in deze shop. Zoals je ziet is deze sneaker All white, Triple White of helemaal wit, net hoe je het zelf noemen wil. De schoen heeft de bekende witte upper, gewoon lekker vertrouwd. Daarnaast staat de sneaker wederom op de bekende witte Boost zool. Deze zool zorgt voor een ultieme lekkere steun en comfort, hierdoor wil je je sneaker gewoon niet meer uit doen. Zo lekker loopt hij. Daarnaast bestaat het middenstuk uit de vertrouwde 3 adidas strepen, deze 3 strepen zijn dit keer ook wit en daarom lijken deze strepen wel erg gecamoufleerd op deze Ultra Boost. Als laatst kan je zien dat de achterkant van de hiel voorzien is van een chrome kleur, heel erg tof gedaan als je het aan ons vraagt. Het is nog niet bekend wanneer deze sneaker uitkomt, dus hou onze Facebook pagina in de gaten om er zeker van te zijn dat je deze release niet mist.

adidas-1

adidas-2

adidas-3

adidas-4

adidas-5

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *