What the sock?!

De Adidas NMD ’s zijn op het moment een van de meest gewilde sneakers. Ze zien er ook echt tof uit en de boost-zool is onwijs comfortabel. Het lastige is dat vrijwel alle coole NMD’s binnen 10 minuten overal zijn uitverkocht. Dus voordat je in je warme outfit met een thermoskan gaat “campen” voor je favoriete sneaker store, kijk even naar de NMD’s die STUDIO HAGEL heeft gemaakt.

Het enige wat je nodig hebt is een zool, je favoriete paar sokken en wat tape. Schrijf in je beste handschrift “Adidas” op het voorste stukje tape en je DIY Adidas NMD Citysock is niet van echt te onderscheiden.

Check hieronder uit welke onderdelen de NMD’s bestaan. Misschien komen jullie iets dichterbij het origineel. Zet ‘m op en laat ons het eindresultaat zien! Vergeet niet #studiohagel & #sneakerjagers te gebruiken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *