Nike SB 'Green Glow' Line-up

Nike komt met een nieuwe collectie Nike SB sneakers. Het betreft hier de Nike SB Zoom Stefan Janoski, de Nike SB Janoski Max en de Nike SB Bruin Hyperfeel Alle modellen zijn voorzien van het zogenaamde Green Glow. De Zoom Janoski en de SB Janoski max zijn beide voorzien van een zwarte upper met Green Glow accenten en de Hyperfeel doet precies het tegenovergestelde, die heeft een Green Glow upper met zwarte accenten. Deze schoenen zullen in de komende weken uitkomen. Wanneer precies is nog niet duidelijk. Hou onze Facebook pagina in de gaten om niets te missen omtrent deze sneaker releases.

sb-green-glow1

sb-green-glow2

sb-green-glow3

sb-green-glow4

sb-green-glow5

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *