Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic 707

Nike komt met 2 nieuwe Metallic colorways voor de Air Max 1 Ultra Premium Jacquard. Een hele toffe bronze metallic uitvoering en een hele mooie blauw metallic colorway. Zoals je kan zien zijn beide kleuren voorzien van een ‘Metallic’ design, dit geeft de sneaker een mooie shine mee. De klassieke AM1 sneaker is omgetoverd doormiddel van weerbestendige materialen om de komende herfst en winter veilig en warm door te komen. De upper van de sneakers zijn beide dan ook voorzien van een enkele kleur en het materiaal zit vast gepadded aan de sneaker. Hierdoor lijkt het als er kleine deukjes over de gehele schoen zitten. Wees niet bang, dit hoort dus zo. Deze dikke upper zorgt ervoor dat jouw voeten lekker warm de winter doorkomen, wel zo fijn toch? Verder staat de sneaker, zoals we dat kennen, op een heerlijke lichte en comfortabele zool. Hierdoor loop je weer lekker als vanouds op een hippe Nike sneaker.

De sneaker is alleen voor vrouwen bedoeld dus je zult als man zijnde deze schoen niet kunnen vinden in jouw maat. De Jacquard Metallic is vanaf 14 oktober om 09:00 CET exclusief via Sneakerjagers te koop. Hou daarom onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent deze Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic.

Nike Air Max 1 Ultra Premium ‘Dark Grey’ Metallic Mahogany
Stylecode: 861656-001
Release: 14.10.2016 | 09:00 CET

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 ULTRA PREMIUM JCRD METALLIC HIER >>

Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic

Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic

Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic

Nike Air Max 1 Ultra Premium ‘Night Maroon’ Metallic Mahogany
Stylecode: 861656-900
Release: 14.10.2016 | 09:00 CET

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 ULTRA PREMIUM JCRD METALLIC HIER >>

Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic

Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic

Nike Air Max 1 Ultra Premium Jacquard Metallic

Previous ArticleNext Article

KangaROOS x Sneakerholics geven de Coil-R1 een enorm zoete make-over 5

Iedereen kent wel die felroze kauwgom verpakkingen die net voor dat je wil afrekenen bij een kassa nog worden aangeboden. Of die kauwgombal-automaten bij een cafetaria. Bubblegum komt altijd in de mooiste kleuren, maar al die suikers doen bijna pijn aan je tanden. KangaROOS en Sneakerholics hebben besloten om deze zoete mooie kleuren over te brengen op de KangaROOS Coil-R1. Benieuwd naar de KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’? lees dan snel verder.

De details

De Coil-R1 beschikt over een upper waar veel verschillende materialen op terugkomen. Denk hierbij aan duurzaam leer, suède, nubuck en zelfs mesh. Het leer en mesh komen in een clean witte kleur, maar het suède en nubuck daarentegen bestaan uit felle kleuren. Het suède heeft een typische roze kleur gekregen dat perfect aansluit op het Bubblegum thema. De elementen die gemaakt zijn van nubuck hebben een opvallend blauwe kleur gekregen. Deze blauwe kleur sluit mooi aan op de zool. De midsole is namelijk wit van kleur, maar de outsole daaronder bevat dezelfde kleur blauw als op de upper.

De KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’ komt eerst zaterdag 1 juni uit bij Afew-Store. Een week later zal deze sneaker ook releases bij andere retailers. Aan deze sneaker hangt echter wel een flink prijskaartje, namelijk €270,-. Maar voor de mensen die terug willen kijken op de tijd waarin zij hun kaken kapot kauwde op zoete kauwgomballen is dit natuurlijk de perfecte sneaker! Bekijk hieronder de foto’s en de storelist. Wil jij geen enkele release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten.


KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
Images by: 43einhalb

adidas Stan Smith // Top 10 4

Beetje bij beetje laat moeder natuur ons weten dat de zomer er toch echt bijna aankomt. De temperaturen stijgen en de zon komt steeds vaker achter de wolken vandaan. Een typische sneaker voor in de zomer is natuurlijk de adidas Stan Smith. Tijdens de warme dagen zie je deze sneaker overal op straat, bijvoorbeeld bij de jongens onder een chino broek of bij de meiden onder een jurk of rokje. Deze sneakers passen eigenlijk wel bij elke outfit, vooral omdat de Stan Smith veel verschillende colorways kent. Om jullie een beeld te geven van deze colorways hebben wij een top 10 samengesteld van de Stan Smith. Check de top 10 adidas Stan Smith hieronder en misschien vind jij wel een paartje voor aankomende zomer!


1. adidas Stan Smith | EE8955

Image by: Footlocker

2. adidas Stan Smith ‘White’ | BD7451

Image by: Asphaltgold

3. adidas Stan Smith New Bold | DB3348

Image by: Footshop

4. adidas Stan Smith ‘Heart’ | G27893

Image by: 43einhalb

5. adidas Stan Smith ‘Stan Forever’ | EF7508

Image by: 43einhalb

6. adidas Stan Smith | B37902

Image by: Size?

7. adidas Stan Smith | CQ2812

Image by: Sarenza

8. adidas Stan Smith Cali Palm Irridescent | EE8633

Image by: Footlocker

9. adidas Stan Smith | G27908

Image by: Footshop

10. adidas Stan Smith New Bold | B37299

Image by: Sarenza

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 10

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike