Nike Air “Break-A-Leg”

Brace yourself! De Nike Air “Break-A-Leg” komt eraan! Of toch niet? STUDIO HAGEL heeft deze brace gemaakt als trofee om iedere sneaker liefhebber geluk te wensen voor die ene belangrijke sneaker release.

Als je de gezegde “Break a leg” opzoekt op Wikipedia, dan lees je dat het onder artiesten een ironische manier was om elkaar geluk te wensen net voordat ze het podium op gingen. Mocht het dan alsnog mis gaan en je breekt je been, dan lijkt ons dit de beste brace om met enige “street credibility” voor de dag te komen.

Welke Nike zouden jullie graag als brace willen dragen? Check instagram.com/studiohagel voor meer toffe sneaker creaties.

studiohagel1

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *