Nike Sock Dart SE Premium

Nike heeft de retro Sock Dart weer terug gebracht. Het model stamt uit 2004 en daarmee was Nike 1 van de eerste die met een hele toffe slip-on schoen/sok kwam. Het model heeft een strap op het midden van de schoen gekregen voor een lekkere steun en comfortabele steun. De Nike Sock Dart SE Premium heeft daarnaast wel een hele mooie grijze/witte colorway gekregen. Het model krijgt hierdoor een simpel en authentiek uiterlijk wat je meteen moet laten denken aan een retro schoen, althans bij ons wel. Een leuk klein detail, er zit een mooie rooie binnenzool in de schoen om het contrast een beetje te doorbreken. Verder doet het materiaal denken aan een voorloper van de Primeknit. Het geweven materiaal is wederom weer lekker licht en stretchy. Door al deze materialen en technieken voelt de schoen ook echt niet aan als een reguliere Nike sneaker. Je hebt meer het gevoel dat je een sok met een goede zool aan hebt. De is vanaf nu te koop, klik op de onderstaande button om te zien welke shop hem heeft en wat hij daar kost! Hou daarnaast onze Facebook pagina in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist in de sneaker-wereld.

SHOP DE Nike Sock Dart SE Premium HIER >>

nike-sock-dart-se-premium1

nike-sock-dart-se-premium2

nike-sock-dart-se-premium3

nike-sock-dart-se-premium4

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *