Nike presenteert de Air Force 1 iD in Camouflage Designs

Camo fans opgelet! Het is aftellen geblazen, want binnenkort komt de nieuwe camouflage opties voor de Air Force 1 NIKEiD beschikbaar. De camouflage print zullen in de klassieke Tiger, Leaf, Duck en Desert uitvoeringen komen voor de Air Force 1 Low, Mid en High. In aanvulling op de camo prints, kun je nu ook de zool zelf aanpassen. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een rubberen zool, transparante zool of zelfs een Duckboot variant voor de koudere winterdagen. Daarnaast kun je ook je persoonlijke teksten, intitialen of de Nike Air logo toevoegen aan de hiel van deze strakke Air Forces

De vier exclusieve camouflage prints voor de Air Force 1 zullen op 13 oktober verkrijgbaar zijn bij NIKEiD.

SHOP DE NIKEiD AIR FORCE 1 CAMOUFLAGE HIER >>

nikeid-air-force-1

nikeid-air-force-2

nikeid-air-force-3

nikeid-air-force

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *