NIKE BEAUTIFUL X POWERFUL

Elke sport kent een paar bijzondere mensen die de grenzen verleggen en de manier waarop we naar sport kijken, veranderen. Sinds 1984 is marathonlopen niet meer hetzelfde dankzij Joan Benoit Samuelson, die goud won tijdens de eerste marathon voor vrouwen.

Joan Benoit Samuelson heeft talloze vrouwen geïnspireerd om hun doelen te bereiken en is daardoor de perfecte muze voor de nieuwe Nike Beautiful x Powerful collectie. De collectie belichaamt de competitieve geest van JBS met een serie luxe schoenen in zwart leer.

De Air Huarache Ultra Premium belichaamt de intense energie die Samuelsons drijfveer was. Andere modellen in de collectie zijn de Air Presto Premium, Air Max Thea Ultra Premium en Cortez Classic Premium. Elk design is gemaakt in drievoudig zwart stretchleer en vormt de perfecte optie voor iedere dag.

Voel de energie en pioniersgeest van Joan Benoit Samuelson met de nieuwe Beautiful x Powerful collectie voor dames.

Vanaf 6 oktober exclusief verkrijgbaar via Sneakerjagers!

SHOP DE NIKE BEAUTIFUL X POWERFUL COLLECTIE HIER >>

nike-beautiful-x-powerful-1

nike-beautiful-x-powerful-2

nike-beautiful-x-powerful-3

nike-beautiful-x-powerful

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *