Nike Flyknit Racer 'Pure Platinum'

De Flyknit Racer heeft al wat hevige transformaties ondergaan dit jaar. Zo heeft de Racer bijvoorbeeld al een, op de olympische spelen geïnspireerd model gehad en natuurlijk het multi-color model wat recent is uitgekomen. Vandaag is bekend geworden dat de Flyknit Racer een ‘Pure Platinum’ design gaat krijgen. Dit klinkt natuurlijk als iets waar je nog niks mee kan, we leggen je uit wat dit design nou precies is. De sneaker heeft achter op de hiel een nieuwe digitale camouflage print gekregen. Daarnaast bestaat de sneaker uit 2 verschillende, en wel heel subtiele, kleuren. Er is gekozen voor 2 mooie tinten grijs die elkaar perfect liggen. Verder is de bekende ‘Swoosh’ geprint in 2 kleuren, aan de ene kant van de sneaker is dit subtiel zwart en aan de andere kant een koele witte/grijze kleur. Deze afwisseling zorgt voor een heel lekker contrast waardoor de sneaker een heel stoer en speels uiterlijk mee krijgt. En uiteraard is de sneaker weer voorzien van je heerlijk bekende flyknit materiaal. Deze heerlijke sneaker is te koop vanaf 14 oktober en je kan hem in je bekende Nike retail shop vinden. Hou onze Facebook pagina in de gaten om te zien waar deze sneaker te koop is. Zo weet je zeker dat je deze schoen niet misloopt.

SHOP DIE NIKE FLYKNIT RACER ‘ROYAL’ HIER >>

nike-flyknit-racer-pure-platinum2

nike-flyknit-racer-pure-platinum3

nike-flyknit-racer-pure-platinum5

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *