Nike Air Jordan 1 Reverse Shattered Backboard

De Nike Air Jordan 1 Reversed Shattered Backboard is een opvolger van de in 2015 releasde Nike Air Jordan 1 Shattered Backboard. Deze schoen verbaasde en veraste mensen positief op het gebied van de kwaliteit en colorway. De schoen is namelijk voorzien van een zeer lekkere leren afwerking. Nu komt het nieuwe model, de shattered, uit met de zelfde kleuren maar dan in een andere colorway. De kleuren zijn geïnspireerd vanuit een wedstrijd waarbij Michael Jordan in Italië de achterkant van een basket uit elkaar liet spatten d.m.v. een spectaculaire hoge dunk. Tijdens deze wedstrijd droegen de spelers de kleuren van deze schoen op hun jersy’s. De schoen is voorzien van de bekende prachtige oranje ‘starfish’ kleur. De rest van de schoen heeft een witte basis en om het geheel prachtig af te maken is er gekozen om dit subtiel met zwart af te maken. De release is gepland op 8 oktober. Hou onze Facebook pagina in de gaten om te zien waar je deze sneaker kan kopen.

air-jordan-1-reverse-shattered-backboard2

air-jordan-1-reverse-shattered-backboard3

air-jordan-1-reverse-shattered-backboard4

air-jordan-1-reverse-shattered-backboard5

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *