Nike Lunar Air Force 1 Duckboot

FORCE OF NATURE

Bestand tegen ruige weersomstandigheden en lichter dan een Air Force 1: de Lunar Force 1 Duckboot maakt een knallende comeback. Deze nieuwste versie is ontworpen met klassieke kleuren die passen bij het seizoen en de ruigste weersomstandigheden. De Lunar Force 1 Duckboot heeft een bovenwerk van waterbestendig leer en een robuuste buitenzool voor goede grip. De Nike Lunar middenzool maakt de sneaker licht, maar behoudt de klassieke stijl.

Vanaf 1 oktober verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties.

SHOP DE LUNAR AIR FORCE 1 DUCKBOOT HIER >>

nike-air-force-duckboot-black

nike-air-force-duckboot-green

nike-air-force-duckboot-rblue

nike-air-force-duckboot-red

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *