Nike Air Max 90 'Royal' Cool Grey Vachetta Tan

Nike Air Max 90 liefhebbers opgelet! Er is zojuist een exclusieve ‘Royal’ uitvoering van de legendarische Air Max 90 gereleased. De NikeLab Air Max 90 Royal tilt het iconische model naar een hoger niveau met een premium design. Deze klassieker is in een nieuw jasje gestoken. Het gedeconstructeerde bovenwerk, de gepolijste middenzool en de met leer omhulde hak zorgen voor een moderne look, en de zichtbare Max Air unit in de hak biedt klassieke demping. Kortom deze Royale Nike Air Max 90 is zeker een toegevoegde waarde aan jouw sneaker collectie.

SHOP DE NIKE AIR MAX 90 ‘ROYAL’ HIER >>

nike-air-max-90-royal-1

nike-air-max-90-royal-2

nike-air-max-90-royal-3

nike-air-max-90-royal-4

nike-air-max-90-royal-5

nike-air-max-90-royal-6

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *