Nike Air Max Zero 'UltraMarine' 729

De Nike Air Max Zero kent iedereen natuurlijk. Tinker Hatfield is de designer van deze schoen en hij verbaasde dan ook iedereen met zijn verbluffende design. Niemand had eerder zo’n ontwerp met air gezien. In de tussentijd zijn er heel erg veel verschillende colorways en designs ontstaan. Het model is nu zelfs ook persoonlijk te ontwerpen in het NikeID gedeelte van Nike. Omdat het model nog steeds zo in trek is, worden er steeds meer nieuwe colorways in de schappen zichtbaar en daar zijn wij heel blij mee. Nu gaat dit dus ook gebeuren met de ‘Ultramarine’. Het Ultramarine design was voor het eerst te zien op de Nike Air 180. Dit was een mooi ontwerp, eerlijk is eerlijk. Maar dit nieuwe ontwerp vinden wij echt helemaal de bomb. Met het mooie Crimson kleurtje op de voorkant van de zool, op de swoosh en aan de binnenkant, de mooie witte overloop en de prachtige rode accenten op de schoen is dit echt een instant klassieker. Het design is lekker simpel maar toch passen deze 3 kleuren echt perfect bij elkaar, wij zijn heel erg blij met deze schoen. De exacte release date is nog niet bekend dus hou onze Facebook page in de gaten om te zien waar en wanneer je deze schoonheid kan kopen.

Nike Air Max Zero Ultramarine2

Nike Air Max Zero Ultramarine3 copy

Nike Air Max Zero Ultramarine4

Previous ArticleNext Article

Check het nieuwe model van Vans genaamd de Sid NI 0

Net op tijd voor de zomer brengt Vans een gloednieuw silhouet uit die is geïnspireerd op haar 1995 skate silhouet. Het nieuwe model komt uit onder de naam Vans Sid NI. Vorig jaar heeft het streetwear merk Supreme een samenwerking gehad met Vans en hebben we de Sid NI al eerder in actie gezien. Nu keert het model terug in een retro stijl.

Het retro-geïnspireerde silhouet zal beschikbaar zijn in twee colorways, namelijk blauw en zwart. Het bovenwerk van de Sid NI is bedekt met glitters en beschikt over een witte platform tussenzool. Op de buitenste zijkant van de sneaker is het “Flying-V” logo geborduurd. De tong is van canvas en op de sneaker zitten zilveren details.

De Sid NI zal in juni uitkomen. Scrol verder om de foto’s te bekijken.

Vans Sid Ni

Images by: Eddie Lee/Hypebae

First look: PSG x Air Jordan 6 1

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG


HUMAN MADE x adidas NMD Hu komt later dit jaar uit 5

Nadat Nigo’s HUMAN MADE zijn eerste debuut samenwerking had in de vorm van een adidas SOLARHU Glide sneaker, wordt deze samenwerking doorgezet! Het HUMAN MADE hart wordt gezet op de adidas NMD Hu.

De details

De upper van HUMAN MADE x adidas NMD Hu bevat een witte sok, rood geborduurd HUMAN MADE logo op de voorvoet, rode veters, Witte BOOST midsole en een zwarte outsole. De mogelijkheid is er ook nog dat er een friends and family editie uit gaat komen voor deze sneaker. Eerder zijn er ook beelden naar buiten gekomen van een wit met blauwe variant. Deze variant is waarschijnlijk een Japan only release.

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt voor de HUMAN MADE x adidas NMD Hu. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze blog in de gaten voor meer informatie!


HUMAN MADE x adidas NMD Hu
Image by Anrosa